Soluție inteligentă de gestionare PLC

Despre Internet Of Things

Soluție inteligentă de gestionare PLC

Mesajde Ursalink » 06 Sep 2018, 09:15

PLC, denumit și un controller logic programabil, este folosit pe scară largă în automatizarea industrială pentru colectarea datelor de la senzorii conectați sau de la dispozitivele de intrare. Este echipat cu inteligența care îi permite să monitorizeze și să înregistreze datele de funcționare, cum ar fi productivitatea mașinii sau temperatura de funcționare și să genereze alarme pentru defecțiuni. Monitorizarea PLC din loc în loc este întotdeauna o durere în gât pentru operatori.

Ursalink poate ajuta. Să luăm exemplul Siemens PLC. Prin intermediul interfețelor Ethernet, se poate construi cu ușurință o comunicare fără probleme între Siemens PLC și ruterul celular industrial Ursalink. Pe baza protocolului Modbus, datele stocate pe PLC vor fi transmise routerului industrial Ursalink și din nou transmise către SCADA sau platforma IoT ca AWS prin intermediul protocolului MQTT.

Cu routerul industrial Ursalink implementat, asigură interoperabilitatea și calitatea serviciilor în implementări comerciale la scară largă și permite furnizorilor de soluții să-și extindă ofertele de servicii dincolo de zonele tradiționale de operare.
Ursalink
 
Mesaje: 1
Membru din: 06 Sep 2018, 08:58

Re: Soluție inteligentă de gestionare PLC

Mesajde Georgian » 06 Sep 2018, 21:12

Si ce sa fac cu toate informatiile astea?
Georgian
 
Mesaje: 707
Membru din: 07 Feb 2015, 17:09


Înapoi la Internet Of Things