Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Shield Ethernet pentru Arduino cu chip Wiznet W5100

Shield Ethernet pentru Arduino cu chip Wiznet W5100
Cod Produs: SHL-138 119
Stoc :27 buc
Pret: 39 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Shieldul Ethernet cu chip Wiznet W5100 permite unei placi Arduino sa se conecteze la Internet. Chipul ofera o adresa IP de retea pentru protocoalele TCP si UDP in timp ce shieldul suporta pana la patru conexiuni simultane. Pe aceeasi placa gasesti un slot pentru microSD ca sa stochezi fisiere de distribuit in retea. Placa este compatibila cu Arduino Uno si Arduino Mega (folosind libraria Ethernet) iar tu poti accesa slotul pentru card de memorie SD folosind libraria SD din versiunea curenta Arduino.

Arduino comunica prin magistrala SPI (prin headerul ICSP) cu chipul W5100 si cu cardul SD. Pinii responsabili sunt 11, 12 si 13 de pe Uno si 50, 51 si 52 de pe Mega. Pe ambele placi pinul 10 este insarcinat cu selectarea chipului W5100, iar pinul 4 cu cardul SD. Acesti pini nu pot fi utilizati pentru intrari/iesiri. Pe placa Mega, pinul SS de hardware, 53, nu este folosit pentru selectarea chipului W5100 sau a cardului SD, insa trebuie pastrat ca iesire pentru functionarea interfetei SPI.

De notat ca, datorita faptului ca chipul W5100 si cardul SD impart magistrala SPI, numai unul dintre ele poate fi activ la un moment dat. Daca utilizezi ambele periferale in programul tau, trebuie folosita libraria corespunzatoare. In cazul in care nu folosesti un periferal, va trebui sa il deselectezi. Ca sa faci asta cu cardul SD, seteaza pinul 4 ca iesire si scrie un HIGH pentru el. Pentru chipul W5100 seteaza pinul digital 10 ca iesire HIGH.

Shieldul vine cu mufa standard Ethernet RJ45 si suporta carduri TF de pana la 16GB.

Specificatii:

  • Chip Wiznet W5100
  • Suporta protocoalele de retea TCP si UDP
  • Suporta pana la 4 conexiuni simultane
  • Compatibil Arduino Uno si Arduino Mega
  • Card slot microSD
  • Mufa standard Ethernet RJ45
  • Suporta carduri TF de pana la 16GB

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019