Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Banda LED UV cu 32 LED/m Adafruit NeoPixel

Banda LED UV cu 32 LED/m Adafruit NeoPixel
Cod Produs: COMP-LED-68 484
Stoc :2 buc
Pret: 155 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Banda Adafruit Neopixel de 1 metru lungime este realizata din PCB si are 32 de LED-uri UV protejate de intemperii. Poti taia din ea la dimensiunea de care ai nevoie, folosind orice cutter de sarma si liniile de ghidaj, la fiecare 3cm (pentru fiecare LED in parte). Odata ce ai lipit la plachetele de cupru de 0.1”, totul este gata. Pentru banda, trebuie sa folosesti o sursa de curent de 5V DC si sa nu depasesti 6V, altfel vei distruge intreaga banda.

Adafruit Neopixel vine cu un conector de 2 pini JST SM la fiecare capat. Ca sa faci legaturile, se recomanda cabluri JST SM de tip stecher si priza care pot fi folosite cu orice driver NeoPixel sau WS2812 (FastLED etc). Canalele R, G si B se potrivesc la cele trei diode UV, astfel ca se recomanda setarea lor la aceeasi valoare, de la (0, 0, 0) la (255, 255, 255) pentru schimbarea intensitatii luminii celor trei LED-uri UV din fiecare pachet de 5x5mm.

Specificatii:

  • Lungime banda: 1m
  • Durata de viata a LED-urilor: 50000 ore
  • Unghi de vedere larg: 120 grade

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019