Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Breakout afisaj LCD SHARP monocromatic, de 1.3 inch, cu memorie

Breakout afisaj LCD SHARP monocromatic, de 1.3 inch, cu memorie
Cod Produs: LCD-61 155
Stoc :1 buc
Pret: 153 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Afisajul LCD cu memorie de la SHARP este de 1.3 inch, cu o rezolutie de 168 x 144 pixeli, a carui tehnologie face trecerea de la hartia electronica (eInk, e-paper) la cristalele lichide (LCD). Modelul preia consumul mic al eInk si rata mare de reimprospatare de la LCD, avand un fundal gri iar pixelii negri, similar cu display-urile e-reader. Nu are lumina de fundal (backlight) dar este clar la lumina zilei. Pentru zonele intunecate, se recomanda iluminarea afisajului cu LED-uri externe.

Afisajul este alimentat la 3V si 3V logic, fiind incorporat intr-o placa breakout complet asamblata si testata, cu un regulator de 3V si circuit de ridicare de nivel. Poate fi utilizat cu putere sau tensiune logica de 3V sau 5V. Afisajul intra in socketul ZIF de pe placa, fixat cu banda dublu-adeziva aplicata pe o parte. Exista, de asemenea, patru orificii de montaj pentru atasare la o cutie.

Modelul de display este de tip write-only, adica necesita doar 3 pini ca sa trimita informatie. Totusi, un dezavantaj ar fi ca toti bitii 168x144 (3KB) trebuie amortizati de driverul de microcontroler. Acest lucru inseamna ca nu il poti folosi cu un ATmega328 (Arduino UNO) sau ATmega32u4 (Feather 32u4, etc.) Trebuie sa folosesti un chip cu mult RAM, ca ATSAMD21 (Feather M0), Teensy 3, ESP8266, ESP32, etc. Pe aceste chipuri, afisajul functioneaza si arata foarte bine.

Specificatii:

  • Dimensiunea afisajului vizibil: 24.5mm × 21mm
  • Dot pitch: 34mm x 33.3mm
  • Marimea afisajului: 36.6mm / 1.44" diagonala
  • Consumul curent depinde de rata de reimprospatare: la o rata de refresh de 1Hz, este 12uW (4uA @ 3.3V)
  • Dimensiune PCB: 40mm x 39mm x 4.6mm
  • Greutate: 6g

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019