Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Breakout conector USB 2.0 Type-C

Breakout conector USB 2.0 Type-C
Cod Produs: ACS-CNT-76 397
Stoc :4 buc
Pret: 14 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Conectorul USB Type-C este menit sa inlocuiasca o gama larga de conectori USB existenti. Este reversibil si poate servi atat ca gazda USB cat si ca dispozitiv USB iar, astfel, fiecare capat al unui cablu poate fi conectat la o priza cu oricare dintre parti orientata in sus, in timp ce poate suporta negociere si putere mai mare (de pana la 20V si 5A) precum alterneza utilizarile firelor interfetei USB.

Cei 24 de pini cu spatiere ingusta ai conectorului USB-C ingreuneaza utilizarea intr-un proiect hobby sau constructia unui prototip. Aceasta placa breakout ajuta oferind acces la pinii conectorului pentru putere (CBUS si GND), informatiile diferentiale USB 2.0 (D+ si D-), canalul de configurare (CC) si utilizariea benzii laterale (SBU). Fiecare dintre acesti pini este plasat pe un rand de 1x8 de pini cu spatiere de 0.1inch pe placa, impreuna cu pini duplicati VBUS si GND pentru aplicatiile de curent mare. Headerul male de 1x10 inclus poate fi lipit la acesti pini ca sa permita placii sa fie utilizata cu placi perfboard standard, placi breadboard fara lipire si conectori de 0.1 inch.

Placa nu expune perechile diferentiale USB 3.1 SuperSpeed ai conectorului Type-C (semnalele TX si RX), astfel suporta numai comunicare prin USB 2.0 Low-Speed, Full-Speed si High-Speed.

Aceasta unitate mica are o dimensiune de numai 0.8 x 0.55 inch ((0.8″ × 0.6″ cu conectorul USB Type-C) si doua orificii de montaj de 0.086 inch diametru pentru suruburi #2 sau M2.

Specificatii:

  • Dimensiune: 0.8 × 0.6 × 0.18 inch
  • Greutate: 1.3g

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019