Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Breakout senzor UVA, UVB si index UV Adafruit VEML6075

Breakout senzor UVA, UVB si index UV Adafruit VEML6075
Cod Produs: SEN-LUM-26 298
Stoc :2 buc
Pret: 47 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Acest senzor de dimensiuni mici este o solutie potrivita daca vrei sa adaugi capacitatea de detectare a luminii UVA si UVB la orice proiect de microcontroler. VEML6075 de la Vishay are senzori pentru benzile de lumina UVA si UVB, precum si un ADC controlat prin I2C care preia rezultatele si le integreaza. Senzorul vine si cu registri de calibrare ca sa poti converti rezultatele UVA/UVB in indexul UV. Este unul destul de precis si foloseste un algoritm special de calcul pentru index. Mai mult, functioneaza foarte bine cu tensiuni de 3V si 5V si este compact si usor de utilizat cu orice microcontroler compatibil cu I2C. 

Pachetul include un circuit asamblat cu senzor, regulator de putere, schimbator de nivel si un header. Necesita lipire ca sa atasezi headerul insa nu este un proces complicat.

Specificatii:

  • Foloseste adresa I2C 0x10
  • Dimensiune: 17.0mm x 15.3mm x 2.9mm
  • Greutate: 0.8g

Linkuri:

‚Äč

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019