Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Breakout senzor de curent AC/DC SparkFun ACS723

Breakout senzor de curent AC/DC SparkFun ACS723
Cod Produs: SEN-ELC-17 98
Stoc :1 buc
Pret: 49 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Placa breakout senzor de curent de la SparkFun este de inalta acuratete si utilizeaza senzorul ACS723 pentru aplicatii de detectare a curentului AC si DC. Senzorul de efect Hall scoate o tensiune relativa la curentul ce trece prin pinii IP+ si IP- de pe placa. Avantajul folosirii unui senzor cu efect Hall consta in faptul ca circuitul detectat si circuitul care citeste senzorul sunt izolate electric. Cu alte cuvinte, desi Arduino opereaza pe 5V, circuitul detectat poate opera la tensiuni DC sau AC mai mari.

Placa masoara atat curentul alternativ, cat si pe cel continuu, pana la 5A, si are izolatie electrica completa a circuitelor detectate si masurate. De asemenea, are o senzitivitate de baza de 400mV/A.

Desi iesirea analogica este ajustabila pana la 80kHz, latimea de banda de pe filtrul de latime al placii a fost stabilita la 20kHz pentru a reduce zgomotul la suprasolicitare. Latimea de banda de 80kHz poate fi recuperata inchizand jumperul JP1 (Bandwidth Select) de pe spatele placii.

De notat ca placa nu a fost creata pentru aplicatii de voltaj inalt cu toate ca chipul a fost evaluat la maxim 2.4kV (ROMS) de izolare.

Specificatii:

  • Foloseste circuitul de senzor ACS723
  • Senzor de efect Hall
  • Masoara curent AC si DC
  • Izolatie electrica completa
  • Senzitivitate: 400mV/A
  • Intensitate maxima: 5A

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019