Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Breakout senzor de distanta SparkFun VL53L1X

Breakout senzor de distanta SparkFun VL53L1X
Cod Produs: SEN-INF-44 956
Stoc :2 buc
Pret: 129 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Placa breakout de la SparkFun foloseste modulul senzor ToF (Time of Flight) de ultima generatie VL53L1X pentru a-ti oferi masuratori foarte precise pe intervale lungi. VL53L1X foloseste tehnologia VCSEL (laser cu emisie de suprafața cu cavitati verticale) ca sa emita un laser infrarosu pentru datarea reflexiei la tinta. Acest lucru inseamna ca vei putea masura distanta fata de un obiect de la 40mm la 4m cu precizie milimetrica. Pentru a fi si mai usor de obtinut rezultatele, intreaga comunicare este atribuita exclusiv via I2C, utilizand sistemul Qwiic. Astfel, nu trebuie sa faci lipituri pentru conectarea la restul sistemului. Totusi, daca preferi un breadboard, ai optiunea pinilor cu spatiere de 0.1inch.

Senzorul VL53L1X are o precizie de 1mm, la o acuratete de +/-5mm si o distanta minima de citire de 4cm. Campul vizual este destul de ingust la 15-27 grade, cu o rata de citire de pana la 50Hz. Placa trebuie alimentata corespunzator pentru ca necesita 2.6V-3.5V ca sa functioneze. Nu in ultimul rand, stickerul protector de pe denzor trebuie indepartat inainte de utilizare, altfel va influenta masuratorile.

Specificatii:

  • Tensiunea de operare: 2.6V-3.5V
  • Consum: 20 mW @10Hz
  • Interval de masurare: ~40mm la 4,000mm
  • Rezolutie: +/-1mm
  • Sursa de lumina: VCSEL 940nm, Clasa I
  • Adresa I2C: 0x52
  • Camp vizual: 15° - 27°
  • Frecventa maxima de citire: 50Hz

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019