Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Breakout senzor de presiune cu port Adafruit MPRLS

Breakout senzor de presiune cu port Adafruit MPRLS
Cod Produs: SEN-VRM-54 969
Stoc :4 buc
Pret: 87 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Caracteristica principala a acestui senzor de presiune este portul metalic. Spre deosebire de alti senzori de presiune, i se poate atasa cu usurinta un tub pentru masurarea presiunii aerului intr-un spatiu inchis. Acest lucru il face foarte util mai ales in cadrul interfetelor tehnicilor DIY de asistare, de tip “Sip & Puff”, sau la masurarea presiunii dintr-o camera vidata, ori dintr-un recipient presurizat. Alt aspect care scoate in evidenta acest model de senzor este I2C, care il face usor de utilizat cu orice microcontroler.

Inauntru se afla un manometru imbracat in gel de silicon, cu un ADC de 24 biti pre-calibrat si echilibrat. Poti, astfel, masura presiunea absoluta intre 0 si 25 PSI, un interval foarte bun avand in vedere ca presiunea ambientala pe Pamant este in jur de 14.5 PSI.

Portul este din otel inoxidabil si masoara 3.7mm in lungime, cu 2.5mm diametru, insa nu vine cu tub; acesta trebuie achizitionat separat.

Placa breakout poate fi utilizata cu orice tip de microcontroler sau microcomputer, de la un model compatibil Arduino, pana la Raspberry Pi.

Specificatii:

  • Foloseste adresa I2C 0x18
  • Interval de masurare absolut de 0 - 25 PSI
  • Dimensiune: 17.8mm x 16.7mm x 7.5mm
  • Greutate: 1.1g

Linkuri:

0.0000

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019