Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Breakout senzor umiditate SparkX SHTC3 (Qwiic)

Breakout senzor umiditate SparkX SHTC3 (Qwiic)
Cod Produs: SEN-VRM-55 298
Stoc :2 buc
Pret: 67 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Senzorul digital de umiditate SHTC3 de la Sensirion este dezvoltat pe baza modelului anterior, SHTC1, si suporta un interval mai mare pentru tensiunea de alimentare (1.62V - 3.6V), precum si o acuratete marita (±2% RH, ±0.2°C), oferind mai multa flexibilitate. SHTC3 este un senzor de umiditate si temperatura de cost scazut, usor de utilizat si foarte precis. Este ideal pentru aplicatiile de detectare de mediu si inregistrare a datelor, dar si pentru construirea statiilor meteo sau a sistemelor de control al umiditatii.

Ai nevoie doar de doua linii pentru comunicarea I2C si vei obtine ca bonus rezultate de umiditate relativa si rezultate precise de temperatura. Conectarea este simpla pentru ca placa breakout foloseste sistemul Qwiic. Integreaza rezistente pullup de 2.2kΩ pentru comunicarea I2C iar daca vrei sa conectezi mai multe dispozitive I2C pe aceeasi magistrala, va trebui sa dezactivezi aceste rezistente.

Specificatii:

  • Senzor de temperatura si umiditate
  • Interval tensiuni de alimentare: 1.62V - 3.6V
  • Acuratete: ±2% RH, ±0.2°C

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019