Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Enciclopedia componentelor electronice, vol. 1, de Charles Platt - prima editie

Enciclopedia componentelor electronice, vol. 1, de Charles Platt - prima editie
Cod Produs: CAR-52
Stoc :1 buc
Pret: 219 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Daca vrei sa afli cum sa folosesti componentele electronice, iata prima carte dintr-o serie de trei volume ce contin informatii-cheie despre componentele electronice pentru proiectele tale. Vine cu fotografii, scheme si diagrame, ca tu sa poti invata ce face fiecare componenta, cum functioneaza, de ce este utila si ce variante exista. Materialul este comod, concis, bine organizat si precis.

Perfecta pentru profesori, hobbysti, studenti de orice varsta, cartea iti aduce informatii utile indiferent daca explorezi o componenta pentru prima data sau vrei doar sa-ti reimprospatezi memoria. Incepatorii isi pot insusi concepte importante iar utilizatorii experimentati vor gasi detalii specifice, utile proiectelor lor. In total cartea are 304 de pagini.

  • Unica: prima enciclopedie concentrata pe componentele electronice, organizata in trei volume
  • Foarte detaliata: include informatii din sute de surse
  • Usor de rasfoit: partile sunt organizate clar, dupa tipul componentei
  • De autoritate: informatii corecte, de actualitate, verificate de experti in domeniu
  • Informatii solide: constituie o sursa de informatii mai consistenta decat sursele online, fisele produselor sau tutorialele
  • producatorilor
  • Instructiva: descrierea fiecarei componente vine cu detalii despre substitutii, probleme comune si metode de rezolvare alternative
  • Cuprinzatoare: Volumul 1 acopera puterea, electromagnetismul si semiconductoare discrete. Volumul 2 include circuitele integrate si sursele de lumina si sunet, iar volumul 3 acopera dispozitivele de detectare (senzorii).

Charles Platt a devenit interesat de calculatoare cand a achizitionat un Ohio Scientific C4P in 1979. Dupa ce a scris si vandut software prin posta, a predat cursuri de programare BASIC, MS-DOS, Adobe Illustrator si Photoshop. In anii ‘80 a scris cinci carti despre calculatoare. De asemenea, a scris romane stiintifico-fantastice, precum The Silicon Man (publicat initial de Wired Books) si Protektor (prin Avon Books). S-a oprit din scris romane SF atunci cand a inceput sa scrie pentru revista Wired in 1993 si a devenit unul dintre cei trei senior writers ai Wired cativa ani mai tarziu. Charles a inceput sa scrie in revista Make incepand cu editia a treia iar astazi este in continuare editor. In acelasi timp concepe si construieste prorotipuri de echipamente medicale in atelierul sau din zona salbatica din nordul Arizonei.

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019