Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Celula de sarcina 5Kg (TAL220B)

Celula de sarcina  5Kg (TAL220B)
Cod Produs: SEN-FOR-30 711
Stoc :1 buc
Pret: 69 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Acest tensometru, sau celula dinamometrica, poate interpreta pana la 5Kg de presiune (forta) in semnal electric. Fiecare celula poate masura rezistenta electrica ce se schimba ca raspuns la tensiune (presiune sau forta) si proportional cu aceasta, cand este aplicata barei. Cu acest calibru ai posibilitatea sa determini greutatea unui obiect, daca greutatea unui obiect se schimba in timp sau daca pur si simplu ai nevoie sa detectezi prezenta unui obiect masurand tensiunea sau incarcatura aplicata pe o suprafata.

Celulele sunt realizate din aliaj de aluminiu si capabile sa interpreteze o capacitate de 5Kg. Acestea au patru calibre de tensiune conectate intr-un circuit de tip punte Wheatstone. Codul culorilor de pe cablaj este urmatorul: rosu= Exc+, verde= Sig+, negru= Exc- si alb= Sig-. Aditional, aceste celule ofera protectie de grad IP65 si au patru orificii de marime M5 pentru montaj.

Specificatii:

  • Capacitate: 5Kg
  • Material: aliaj de aluminiu
  • Tip: raze paralele
  • Grad protectie IP65
  • Dimensiune: 55mm x 12.7mm x 12.7mm; fir de 200mm

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019