Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Convertor de nivel logic SparkFun cu sursa unica

Convertor de nivel logic SparkFun cu sursa unica
Cod Produs: MOD-143 969
Stoc :1 buc
Pret: 99 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Convertorul de nivel logic SparkFun cu sursa unica este o placuta breakout ce gazduieste un convertor de nivel logic de tensiune bi-directional, pe 4 biti, model TXB0104 de la Texas Instruments, si un senzor automat de directie, intr-un singur pachet. Practic, cu acest convertor poti utiliza microcontrolerul logic de 5V impreuna cu senzori de 3.3V fara o a doua sursa de alimentare. Ceea ce-l scoate in evidenta este alimentarea de 3.3V si faptul ca produce 5V, ca tu sa poti folosi sistemul de 3.3V in timp ce transformi direct la un alt senzor de 5V, putand chiar sa-ti alimentezi senzorul sau o alta placa. 

Convertorul ofera 5V la partea inalta a TXB0104 iar partea joasa este programabila la 3.3V, 2.5V si 1.8V. De retinut ca tensiunea joasa implicita este de 3.3V.

Specificatii:

  • Dimensione: 28.5mm x 26mm

Linkuri:

‚Äč

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019