Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Driver simplu de motor Pololu G2 18v25

Driver simplu de motor Pololu G2 18v25
Cod Produs: MCN-DRV-100 524
Stoc :1 buc
Pret: 245 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Driver-ul  de motor Pololu G2 18v25 este un model puternic dar care inlesneste controlul unui motor DC cu perii, avand o configurare via USB rapida cu ajutorul software-ului gratuit. Suporta cinci interfete de control: USB, TTL serial, I2C, tensiune analogica (potentiometru) si control radio hobby (RC). Aceasta versiune ofera un interval mare de operare, intre 6.5V si 30V, putand oferi curenti de iesire continuu de pana la 25A fara disipator termic. Headerele male si blocurile terminale sunt incluse dar nu sunt lipite, tocmai pentru a permite instalari personalizate.

Controlorii simpli de motor pentru motoarele DC cu perii sunt versatili, cu scop general si au un singur canal. Intervalele mari de tensiuni de operare precum si faptul ca ofera pana la cativa watti intr-o constructie de mici dimensiuni fac acesti controlori potriviti in multe aplicatii de control al motorului. Suportul pentru diferite interfete - USB pentru conexiune directa la un computer, TTL serial si I2C pentru sistemele integrate, impulsurile de servomotor RC hobby pentru utilizarea sub forma unui ESC controlat prin RC si tensiunile analogice pentru utilizarea cu un potentiometru sau joystick analogic - precum si o gama larga de setari configurabile, permit un control mai usor al motoarelor DC cu perii in diferite proiecte. O aplicatie gratuita pentru Windows simplifica instalarea initiala a dispozitivului si permite testarea in sistem precum si monitorizarea controlorului prin USB.

Controlorul G2 18v25 opereaza intre 6.5V si 30V si ofera curent de iesire continuu de 25A fara disipator termic. De notat ca 30V este maximul absolut pentru acest controlor; tensiunea de operare maxima recomandata este de 24V, iar tensiunea nominala recomandata la baterie este de 18V. De asemenea, vine cu o banda header male de 0.1” si doua blocuri terminale de 5mm cu 2 pini. Poti lipi blocurile terminale la cele patru orificii mari ca sa faci conexiunile pentru motor si putere sau poti lipi cateva bucati cu 2 pini din banda header de 0.1” in orificiile mai mici de deasupra si de sub orificiile mai mari. Bucatile din banda header de 0.1” pot fi lipite in orificiile mai mici de pe partea de conexiune logica a placii ca sa activezi suportul pentru placile breadboard, perfboard sau conectorii de 0.1”. Pentru o instalare mai simpla, poti lipi firele direct la orificii.

Specificatii:

 • Dimensiune: 1.7” × 1.2” × 0.42”(1)
 • Greutate: 9.7 g(1)
 • Canale de motor: 1
 • Interfata de control: USB; TTL serial neinversat; I²C; impulsuri servomotor RC; tensiune analogica(2)
 • Tensiune minima de operare: 6.5V
 • Tensiune maxima de operare: 30V(3)
 • Curent de iesire continuu per canal: 25A(4)
 • Frecventa PWM maxima: 22.5kHz
 • Tensiune logica maxima: 3.3V(5)
 • Protectie de tensiune inversa: Da
 • Versiune: G2 18v25 (30 V max, 25 A max continuu)

Nota:

 1. Fara hardware-ul inclus.
 2. Detecteaza automat rate binare intre 1200 si 500,000 bps, ori poate fi setat la orice rata binara fixa din acest interval.
 3. Maximul absolut; tensiuni mai inalte pot distruge permanent driverul de motor. Maximul recomandat este aproximativ 24V, ceea ce lasa o marja de siguranta pentru variatiile de tensiune de pe linia de alimentare. Nu se recomanda utilizarea cu baterii de 24V.
 4. Rezultate comune la temperatura camerei, operand la 90% din ciclul de functionare.
 5. Toate intrarile digitale tolereaza 5V.

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019