Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Emulator IR WiFi SparkFun cu ESP8266

Emulator IR WiFi SparkFun cu ESP8266
Cod Produs: WIR-123 946
Stoc :3 buc
Pret: 135 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Ti-ar placea sa controlezi televizorul prin web browser? Ai vrea sa ii ceri lui Alexa sa opreasca sunetul stereo? Vrei sa programezi declansatoare pentru banda LED controlata prin infrarosu? Toate acestea sunt aplicatii pentru care WIFI IR Blaster este solutia perfecta. Modulul a fost conceput ca sa conecteze toate dispozitivele vechi, controlate prin infrarosu, la o retea WiFi si sa le expuna, astfel, unei noi metode de control cu Internet of Things.

WIFI IR Blaster combina un ESP8266 - un SoC WIFI/microcontroler puternic - cu emitatoare si receptoare IR. Integrand suport WIFI, ESP8266 poate fi programat sa ofere o interfata intre HTTP, MQTT, TCP si dispozitive controlate IR.

Modulul echipeaza ESP8266 cu un cristal, 4MB flash si o antena PCB - cam tot ce ai nevoie ca sa iti faci treaba. Ai grija, totusi, ca antena sa fie pozitionata sub logo-ul SparkFun de pe placa si sa nu plasezi nimic ce poate interfera cu semnalele WiFi din apropierea antenei.

Componentele emitatorului si detectorului IR sunt ambalate impreuna cu placa dar nu sunt lipite. Acest lucru iti permite sa lipesti ambele componente la unghiul necesar in proiectul tau. De asemenea, ai posibilitatea sa personalizezi placa si sa pregatesti propriul tau emitator sau receptor. Asadar, va fi necesara lipirea ca WIFI IR Blaster sa devina operational.

Specificatii:

  • Modul ESP8266
  • Suport WIFI
  • Interfatare HTTP, MQTT, TCP si dispozitive IR

Inclus in pachet:

  1. 1x SparkFun WiFi IR Blaster
  2. 1x Emitator IR LTE-302 IR
  3. 1x Detector IR TSOP382 IR

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019