Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


HAT programator AVR SparkFun pentru Raspberry Pi

HAT programator AVR SparkFun pentru Raspberry Pi
Cod Produs: PD-AVR-21 999
Stoc :1 buc
Pret: 139 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Creat initial ca o solutie interna SparkFun, acest model de HAT este acum disponibil pentru toti cei care vor sa programeze AVR intr-un mod usor, direct de la pinii SPI de pe pe orice Raspberry Pi. Programatorul este, de departe, una dintre cele mai rapide si sigure solutii open source pentru programarea AVR disponibile pe piata.

Fie ca esti incepator sau utilizator experimentat in electronica, HAT-ul programator AVR iti va parea usor de folosit. Acesta se conecteaza direct la portul GPIO de pe Raspberry Pi ca sa ofere mai multe facilitati ce includ un touch pad capacitiv, LED-uri multiple de stare Pass/Fail, un comutator de izolare si cutii de etichetare ca sa tii evidenta proiectelor. De asemenea, cu fiecare HAT vine inclus un cablu de 1x6 pentru cuplarea la headerul ISP de la programator, precum si un adaptor de interfata ISP echipat cu un header 2x3.

Programarea unui AVR cu un programator integrat in sistem (ISP) ofera multe beneficii, cum ar fi viteza mai mare la incarcarea codului, abilitatea de a rescrie bootloaderul pentru a obtine mai mult spatiu flash, precum si o cale de a influenta fitilele de siguranta pentru schimbarea mai multor setari. HAT-ul poate fi utilizat direct din linia de comanda folosind comenzi AVRDUDE si cativa pasi simpli de initiere, sau poate functiona ca un programator de sine statator avand un buton de touch capacitiv si LED-uri de stare.

Specificatii:

  • Conectare la pinii GPIO RaspBerry Pi
  • Facilitati: touch pad capacitiv, LED-uri de stare, comutator de izolare, etichete

Inclus in pachet:

  1. 1x HAT programator AVR SparkFun pentru Raspberry Pi
  2. 1x Adaptor
  3. 1x Fir jumper - 0.1", 6-pin, 6"

Linkuri:

‚Äč

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019