Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Kit Surub Transport Filament by E3D

Kit Surub Transport Filament by E3D
Cod Produs: 3D-PRINT-181 713
Stoc :1 buc
Pret: 69 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Kit surub transport filament pentru imprimanta 3D, realizat in UK de catre E3D. Se monteaza in extruder si are rolul de a duce filamentul catre hotend. Contine tot ce ai nevoie pentru montaj : un element de transport realizat din otel inox,  2 piutile din otel inox M8, o piulita M8 din otel inox cu blocare, 2 saibe de 8 mm si o saiba antivibratii.

Elementul care face efectiv transportul filamentului este realizat dintr-un ax de otel inoxidabil de precizie, prelucrat pe o masina CNC sincrona. Acest lucru inseamna ca dintii realizati, cei care transporta filamentul, sunt perfecti, ceea ce inseamna garantia unui print superb). Al doilea lucru (din pacate), inseamna ca bugetul necesar pentru prelucrarile mecanice este mai mare, ceea ce face ca pretul sa fie mai mare decat pentru suruburile realizate manual in China.

 

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2018