Returnare Produse

Dreptul de retragere legal, 14 zile

Conform legislatiei in vigoare, ai dreptul sa returnezi produsele cumparate in termen de 14 zile de la data achizitiei. Produsele trebuie returnate in starea in care le-ai primit, iar costurile legate de transportul produselor la sediul nostru vor fi suportate de catre tine. Pentru a vedea integral textul ordonantei de urgenta care reglementeaza acest lucru click aici (format PDF).

Extindere drept de retur, 30 de zile

Dreptul de Retur in 30 de Zile este valabil pentru clientii Robofun (operat de SC SETY SRL).
Dreptul de Retur in 30 de Zile nu se refera la garantia produsului pentru defecte de fabricatie, care este de 24 de luni.
Dreptul de Retur in 30 de Zile se refera la situatia in care tu hotarasti sa ne returnezi produsul cumparat in termen de 30 de zile de la cumparare (indiferent de motivul pentru care te hotarasti sa faci asta).
In aceasta situatie, fara sa te intrebam nimic in plus, iti vom returna banii platiti pe produs.
Va trebui insa ca produsul returnat sa fie exact in starea in care l-ai cumparat (fara pini lipiti, fara urme de deteriorare, etc).
Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, este necesar sa completati acest formular.
Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat Fan Courier sau direct la sediul nostru - http://www.robofun.ro/harta.
In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.
Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.


Pasii care trebuie urmati :
1. Completeaza formularul de retur.
2. Veti primi confirmarea returului de la noi prin telefon.
3. Veti trimite produsul prin Fan Courier la adresa noastra, sau il veti aduce personal la sediul nostru - http://www.robofun.ro/harta .
4. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija sa puneti in colet un document care sa contina numele dvs, numarul dvs de telefon si id-ul comenzii, pe langa o copie dupa factura primita de la noi.
5. Veti primi contravaloarea produsului in cont (prin transfer bancar) (in cazul in care nu ati ales sa cumparati alte produse).

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre ROBOFUN (prin transfer bancar).
Nu se pot returna produse aflate care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa.
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Dreptul de Retur in 30 de zile nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur in 15 zile in cazul comertului la distanta.

Robofun © 2019