Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Set de baza LME EV3 LEGO 45544

Set de baza LME EV3 LEGO 45544
Cod Produs: LEGOE-41
Stoc :1 buc
Pret: 2,273 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Acest set conține tot ce aveți nevoie pentru a începe STEM de predare și de știință de calculator, folosind conceptul excitant LEGO® MINDSTORMS®.

Acesta oferă sprijin cadru didactic complet, inclusiv STEM și de calcul materiale didactice, precum și un program cuprinzător de eLearning. Sistemul include Intelligent Brick EV3, un calculator programabil compact și puternic, care face posibil controlul motoarelor și să colecteze feedback-ul senzorului cu ajutorul software-ului intuitiv de programare și de date de logare bazate pe pictograma care este livrata împreună cu setul.

Setul este livrat într-o cutie de depozitare robust, cu o tavă de sortare, trei motoare servo, cinci senzori (giroscop, ultrasonic, de culoare și 2 senzori de atingere), baterie reîncărcabilă EV3, cabluri de conectare și instrucțiuni de construcție.

 

Link Producator

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019