Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Kit Humble Velocipede Crankshaft

Kit Humble Velocipede Crankshaft
Cod Produs: KIT-19 423
Stoc :1 buc
Pret: 129 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Acest kit include componentele metalice esentiale ca sa construiesti un Humble Velocipede, inclusiv toate piesele metalice care nu pot fi printate 3D sau taiate la laser.   

Humble Velocipede este o jucarie distractiva pentru desktop, pe care o vezi alergand pe birouri si masute si este recomandata ca proiect de inceput in printarea 3D. Poti printa 3D sau taia la laser corpul si picioarele dar ai nevoie de arborele cotit metalic ca sa-l faci sa mearga.

Kitul vine cu toate elementele extra, necesare pentru a asambla acest prieten mecanic:

  • Arborele cotit este realizat dintr-o singura tabla de otel indoita intr-un nucleu rezistent, care este responsabil de coordonarea miscarii picioarelor.
  • Axele soldurilor actioneaza ca puncte-pivot pentru toate picioarele si sunt realizate din otel calit pentru rezistenta la utilizare indelungata.
  • Arcurile de resort au rol de articulatii, oferind puncte de conexiune puternice, de frictiune joasa, intre ligamente si picioare.

Fisierele 3D pentri kit sunt disponibile aici. Aceste elemente sunt create special pentru a fi printate eficient cu sistemele FDM pentru asamblarea unei creaturi fascinante.

Nota: Elementele printate 3D / taiate la laser nu sunt incluse. Primiti doar componentele metalice care se potrivesc cu elementele printate 3D de la voi.

Inclus in pachet:

  1. 1x arbore cotit
  2. 2x axele soldurilor
  3. 40x arcuri de resort

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019