Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Kit de fixare pan/tilt

Kit de fixare pan/tilt
Cod Produs: MCN-SAS-41 946
Stoc :1 buc
Pret: 44 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Acesta este un kit de fixare pan/tilt usor de asamblat si care utilizeaza servomotoare ca sa se miste pe doua axe. Este potrivit pentru camera si aplicatiile cu mana ajutatoare.

Kitul vine cu tot ce ai nevoie pentru asamblare, inclusiv servomotoarele (doar asigura-te ca acestea sunt centrate in timpul asamblarii). Mai ai nevoie doar de un set de surubelnite si clesti. De notat ca, acesta fiind este un kit, este necesara asamblare, iar printre documentele poti gasi ghidul.

Specificatii:

  • Usor de asamblat
  • Include servomotoare

Cunostinte necesare: mecanica, robotica, DIY, prototipare electrica Pentru utilizarea kitului, ai nevoie sa stii cum interactioneaza componentele mecanice, cum functioneaza motoarele si cum sa utilizezi driverele de motor si controloarele. Este recomandat sa stii cum sa folosesti unelte si tehnicile asociate cu acestea. De asemenea, trebuie sa cunosti cata putere este necesara, ce fac toti pinii si cum sa faci legaturile. In plus, este necesar sa intelegi componentele polarizate.

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019