Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Kit gripper cu servomotor cu feedback de pozitie Pololu

Kit gripper cu servomotor cu feedback de pozitie Pololu
Cod Produs: MCN-SAS-44 155
Stoc :2 buc
Pret: 97 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Griper-ul de dimensiuni mici are o constructie de tip cremaliera si pinion, conduse de un servomotor pentru a mentine padelele  sincronizate si paralele intre ele de-a lungul razei sale de miscare de 32mm. Include un micro-servomotor special, cu un fir aditional ce ofera acces la potentiometrul de feedback, astfel ca tu sa poti urmari pozitia actuala a padelelor .

Este acelasi griper utilizat la bratul robotic pentru Romi, kit ce include instructiunile de asamblare. De notat ca raza completa a micro-griper necesita impulsuri de control de servomotor intre 0.5ms (complet deschis) si 2.4ms (perfect inchis), ceea ce este mult peste raza hobby standard la servomotoare, de 1ms-2ms, astfel ca trebuie sa te asiguri ca electronicele tale de control sunt capabile sa genereze astfel de semnale daca vrei sa obtii intreaga raza.

Datorita variatiilor intre unitatile de servomotoare ai putea avea nevoie sa ajustezi aceste valori pentru graiferul tau. Servomotorul trebuie alimentat de la pachete de baterii de 4.8V - 6V (nominal) ori o sursa potrivita pentru gama generala. Are un curent de oprire de de aproximativ 800mA la 6V. Voltajul de feedback variaza liniar, de la 0.5V (complet deschis) la 2.2V (perfect inchis), indicand o corespondenta de aproximativ 1:1 intre pozitia servomotorului in microsecunde si voltajul de feedback in milivolti.

Specificatii:

  • Greutate: 30g
  • Culoare: negru
  • Lungime: 38cm

Inclus in pachet:

  1. 1x Micro servomotor cu feedback de pozitie
  2. 1x Carcasa superioara pentru micro-gripper
  3. 1x Carcasa inferioara pentru micro-gripper
  4. 1x Placa pentru micro-gripper
  5. 1x Mecanism pinion pentru micro-gripper
  6. 2x Padele cu cremaliera pentru micro-gripper

Linkuri:

‚Äč

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019