Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Kit Smart TV - Raspberry PI

 Kit Smart TV - Raspberry PI
Cod Produs: RAS-14
Stoc :80 buc
Pret: 337 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Kit-ul Smart TV - Raspberry PI iti transforma televizorul sau monitorul intr-un Smart TV de ultima generatie. Concret, reda filme la rezolutia de 1920 X 1080 px (HDTV, high-definition, modul hardware video dedicat), poti vedea filme direct din Youtube, Vimeo (si alte surse online de video), poti vedea poze si asculta muzica incarcate local, prin USB stick, prin retea, din directoare shared pe sisteme Windows sau Mac,  poti asculta radiouri online, iti poti verifica email-ul direct pe TV sau poti face browse pe poze si video din Facebook.

Toate acestea le poti face folosind o conexiune Internet prin cablu, sau direct prin WIFI. 

Kit-ul contine o placa Raspberry PI revizia 3, o carcasa special gandita pentru aceasta, un alimentator special (5 V / 2.5A) si un SD card (capacitate 16GB). Descarca Raspbmc de aici.

Optional, poti adauga un cablu HDMI (daca nu ai deja).  Poti adauga toate acestea din zona "Optiuni", dreapta sus.

 
Mai jos este un scurt film in care trec rapid prin toate functiile. Telecomanda care apare in film este un IPhone4S.

 

 
 

 

Aplicatie Android sau IPhone (nu este inclusa in kit)

Controlul sistemului il poti face fie cu o telecomanda speciala, fie cu propriul tau telefon IPhone sau Android. Aici gasesti mai multe aplicatii gratuite pentru Android, iar aici gasesti aplicatia oficiala pentru IPhone.

   

 

 Tastatura si mouse obisnuite (USB sau wireless) (nu sunt incluse in kit)

In plus, il poti controla la fel de simplu si o tastatura si un mouse USB obisnuite (Raspberry PI dispune de doua porturi USB), sau folosind o tastatura si mouse wireless. 

 

Filme (1920 X 1080, HDTV)

 

Le poti rula local (incarcate pe SDCard-ul dispozitivului), le poti rula prin retea de pe un alt calculator (Samba, NetworkFileSystem, SAP Streams, UPnP Device, ZeroConf Browser) sau le poti incarca direct din Internet (Youtube, Vimeo, Khan Academy, Engadget, CBSNews, TedTalks, TechCrunchTV, Apple Trailers si multe alte surse de video online).  

In plus, descopera si incarca automat subtitrari (inclusiv in limba romana, are plug-in inclus pentru subtitrari.RegieLive.ro).

 Mai jos este un film care demonstreaza modul cum poate reda video, atat local cat si streaming din Internet (Youtube si HowItsMade).

 

 

Poze

 

Exact la fel ca in cazul filmelor, le poti vedea local (incarcate pe SDCard-ul dispozitivului), le poti incarca prin retea de pe un alt calculator (Samba, NetworkFileSystem, SAP Streams, UPnP Device, ZeroConf Browser) sau poti explora Picassa, Flick, 500px, Google Images si alte cateva surse de imagini direct prin Internet. Plugin-ul de Picassa il face ideal pentru sharing-ul de poze la distanta cu o persoana mai putin tehnica, care nu foloseste un PC in mod obisnuit.

 

 Mai jos este un film care arata modul cum se pot incarca poze pe dispozitiv. 

Muzica

 

Si pentru muzica ai aceleasi optiuni din punct de vedere al surselor :  le poti vedea local (incarcate pe SDCard-ul dispozitivului), le poti incarca prin retea de pe un alt calculator (Samba, NetworkFileSystem, SAP Streams, UPnP Device, ZeroConf Browser) sau poti asculta radio-uri si podcast-uri online.
 
 
 
 
 Mai jos este un film care demonstreaza functiile in zona redarii de muzica.


 

Gmail, Facebook, uTorrent, Weather

 

In plus, ai acces la contul de Gmail, Facebook si starea vremii direct pe televizor. Si ai si un client de torrent pe care il poti activa daca vrei sa faci download-uri.

 

 Mai jos este un film cu principalele aplicatii incluse pe dispozitiv.


 

 

Pentru mai multe informatii iti recomand documentatia oficiala: 
OSMC

 

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019