Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Marbotic Smart Kit

Marbotic Smart Kit
Cod Produs: MAR-SB16
Stoc :1 buc
Pret: 407 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Marbotic Smart Kit este un instrument de invatare de ultima generatie, pentru copii. Combina cele mai eficiente jucarii fizice, traditionale, cu tehnologia moderna touchscreen. Ofera resurse optime de invatare pentru copii incepand cu varsta de 3 ani.

Specificatii: 

  • Proiectat cu ajutorul profesorilor si al altor experti in educatie, creat cu materiale de calitate, inspirat de metoda Montessori.
  • Se bazeaza pe cei trei piloni fundamentali ai educatiei (lectura, scriere si aritmetica), in timp ce promoveaza imaginatia, creativitatea si abilitatile de gandire critica.
  • Toate cele 3 aplicatii "Smart Letters" disponibile gratuit - invatati alfabetul si formele literelor, descoperiti sunete si imbogatiti vocabularul prin abilitatea de a scrie un numar infinit de cuvinte. Disponibil în 8 limbi: engleza americana, engleza britanica, franceza, germana, spaniola, olandeza, suedeza, daneza
  • Toate cele 3 aplicatii "Smart Numbers" disponibile gratuit - invatati sa numarati pana la 10, creati numere pana la 100 si exersati abilitatile de adunare si scadere. Disponibil in 13 limbi: engleza americana, engleza britanica, franceza, germana, olandeza, spaniola, catalana, italiana, portugheza, portugheza braziliana, poloneza, suedeza, daneza.
  • Compatibil cu toate tabletele iPad (exceptând iPad 1) si Samsung (Note 10.1 2014, Tab 2 10.1, Tab 3 7 lite, Tab 4 10.1, Tab 7.7, Tab A 6, Tab 10.1 2016, Tab A 9.7 Spen, Tab Active 8.0, Tab Pro 8.4, Tab S 10.5, Tab S 8.4, Tab S2 8.0, Tab S2 9.7)

Instructiuni:

  • Descarcati aplicatiile gratuite (10 fingers +, Up to 100, More or Less) din App Store sau Google Play
  • Deblocati aplicatia prin apasarea pe ecran a cifrelor corespunzatoare (apucati cifrele de manerul metalic)
  • Incepe sa te joci

 Inclus in pachet:

  • Setul Smart Letters
  • Setul Smart Numbers

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019