Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Marbotic Smart Letters

Marbotic Smart Letters
Cod Produs: MAR-SL15
Stoc :1 buc
Pret: 279 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Frumos fabricate, aceste jucării din lemn sunt magice: interacţionează cu tableta! Invatati sa cititi cu Smart Letters! Aceasta jucarie interactiva combina cele mai bune optiuni fizice și digitale prin utilizarea literelor traditionale, din lemn, si a tehnologiei moderne touchscreen. Impreuna cu o tableta, Smart Letters este cea mai inteligenta metoda de a invata sa citesti!

Cum functioneaza? Simplu ca A, B, C: descarcati aplicatia, apasati usor literele corespunzatoare pe ecranul tabletei si vedeti cum se intampla magia!

Specificatii:

  • 3 aplicatii educationale: Aplicatiile Marbotic Smart Letters vor permite copilului dvs. sa invete cum sa citeasca, sa exploreze lumea literelor, sa recunoasca formele si pronuntia lor, sa invete alfabetul si sa scrie primele cuvinte, toate acestea intr-un mediu amuzant si motivant.
  • Inspirat din metoda Montessori. Jucariile interactive sunt inspirate din metoda Maria Montessori. Copiii învata cel mai bine atunci cand manipuleaza obiecte. Combinate cu interactivitatea tabletelor, ele devin cele mai bune instrumente pentru invatare.
  • Disponibil in 8 limbi: engleza americana, engleza britanica, franceza, germana, olandeza, spaniola, suedeza, daneza.
  • Siguranta pentru copii: Jucariile Marbotic au fost concepute tinandu-se seama de nevoile copiilor, protejeaza ecranul tabletei, nu este necesara conexiune Wi-Fi sau Bluetooth in timpul jocului, nici baterii suplimentare. 100% sigur pentru copilul tau! Compatibil cu toate tabletele iPad (exceptând iPad 1) si Samsung (Note 10.1 2014, Tab 2 10.1, Tab 3 7 lite, Tab 4 10.1, Tab 7.7, Tab A 6, Tab 10.1 2016, Tab A 9.7 Spen, Tab Active 8.0, Tab Pro 8.4, Tab S 10.5, Tab S 8.4, Tab S2 8.0, Tab S2 9.7)

Instructiuni:

  • Descarcati aplicatiile gratuite (10 fingers +, Up to 100, More or Less) din App Store sau Google Play
  • Deblocati aplicatia prin apasarea pe ecran a literelor corespunzatoare (apucati literele de manerul metalic)
  • Incepe sa te joci.

Inclus in pachet:

  1. 26x litere interactive, din lemn
  2. 3x aplicatii educationale 

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019