Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Modul expansiune SparkX Qwiic GPIO

Modul expansiune SparkX Qwiic GPIO
Cod Produs: MOD-138 312
Stoc :1 buc
Pret: 39 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Daca lucrezi la un proiect la care ai nevoie de mai multi pini GPIO sau te gandesti sa adaugi un alt microcontroler care, insa, ar creste costurile si complexitatea, te poti baza pe modulul Qwiic GPIO de la SparkFun, cu care adaugi inca 8 pini. Modulul de expansiune este un dispozitiv I2C care adauga 8 pini I/O pe care-i poti folosi ca pe oricare alti pini digitali de pe controlerul tau. Detaliile interfetei I2C au fost ajustate astfel ca tu sa poti chema functii similare pinMode-ului Arduino si digitalWrite, in timp ce te concentrezi pe mai departe pe partea de creatie.

Qwiic GPIO vine cu 3 cabluri jumper de adresa personalizabile, ceea ce-ti permite sa conectezi pana la 8 placi Qwiic GPIO pe o singura magistrala si sa ai pana la 64 pini GPIO. Adresa I2C implicita este 0x27 si poate fi schimbata prin intreruperea traseelor de pe spatele placii.

Placa foloseste interfata simpla Qwiic, deci nu necesita conversie de nivel logic si nu trebuie sa ghicesti care pin este SDA ori SCL.

Specificatii:

  • Include 8 pini I/O si 3 cabluri jumper de adresa (personalizabile)
  • Expansiune pana la 64 pini GPIO
  • Adresa I2C: 0x27

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019