Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Placa RFID cu Qwiic SparkX ID-XXLA

Placa RFID cu Qwiic SparkX ID-XXLA
Cod Produs: SEN-ID-17 217
Stoc :2 buc
Pret: 334 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

SparkX ID-XXLA de la SparkFun este o placa simpla care se conecteaza la ID-12LA si vine cu trei carduri RFID de 125kHz ca sa poti integra o solutie RFID cu I2C in proiectul tau. Utilizand microcontrolerul integrat ATtiny84A, modulul preia eticheta de identificare de 6 bytes de la cardul tau RFID de 125kHz, ii ataseaza un marcaj temporal si il pune in zona unde sunt inmagazinate pana la 20 de scanari RFID unice. Aceasta informatie este usor de obtinut cu cateva comenzi I2C iar mai jos ai cateva exemple de cod care-ti arata exact cum sa procedezi folosind un pin de intrerupere.

Modulul ID-12A suporta o raza de scanare de aproximativ 5-6 inch iar placa include un buzzer si un LED ce arata cand a fost scanat un card. Inclus este si un fir jumper pentru a deconecta buzzerul in caz ca zgomotul este prea strident (fara a deconecta LED-ul), un jumper pentru rezistoarele pull-up I2C, un jumper de intrerupere si un jumper de adresa.

Modulul RFID vine cu conectori Qwiic, astfel ca nu trebuie sa lipesti nimic, ci doar sa il conectezi si sa incepi sa scanezi. De notat ca aceasta placa este compatibila si cu modulele RFID ID-3LA si ID-20LA. Cei doi pini de antena trebuie folositi doar cu ID-3LA.

Specificatii:

  • Se conecteaza in pairing cu trei module RFID ID-XXLA: ID-3LA, ID-12LA si ID-20LA
  • Frecventa de citire: 125kHz
  • Raza de scanare de 5-6 inch
  • Buzzer si LED indicator de scanare albastru
  • Jumper de adresa
  • Jumper de deconectare buzzer
  • Jumper de intrerupere

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019