Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Placa add-on pHAT BEAT

Placa add-on pHAT BEAT
Cod Produs: RAS-173 559
Stoc :2 buc
Pret: 92 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Daca vrei sa obtii sunet stereo, de inalta calitate si amplificat de la Raspberry Pi, poti folosi placa add-on pHAT BEAT, care vine si cu 16 LED-uri RGB micute, amplasate pe doua randuri, fiind ideale ca indicatoare de volum, plus 6 butoane pentru controlul sunetului. Convertorul digital-la-analogic mono I2S si amplificatorul folosite la placile Speaker pHAT si Picade HAT au fost combinate in placa pHAT BEAT cu unele aditionale, plus un comutator DIP in partea inferioara cu care sa alegi redare mono (stanga si dreapta se combina in ambele canale) sau stereo. Terminalele cu clips fac usoara conectarea firelor in difuzoare.

Cele doua coloane de 8 LED-uri RGB APA102 sunt perfecte ca indicatoare de volum dar pot fi codificate in functie de preferinte, cum ar fi afisarea pasilor pe un secventiator de pasi Drum HAT sau Piano HAT, ori vibratiile pe ritm.

Cele sase butoane de pe marginile pHAT BEAT sunt legate direct la GPIO si pot fi utilizate pentru orice doresti, inclusiv rewind, play/pause, fast-forward, ajustare de volum si putere.

Poti folosi pHAT BEAT ca sa creezi un radio mic dar superb pentru biroul tau ca sa faci streaming de la iPhone cu Airplay sau sa-l transformi intr-un player Spotify colaborativ, controlat prin Slack, pentru activitati de birou.

Instalatorul disponibil te ajuta sa configurezi usor placa pHAT BEAT. Reconfigureaza audio ALSA pentru rutare prin pHAT BEAT si instaleaza pluginul de indicator de volum pentru afisarea nivelurilor de volum in timp real (cu posibilitatea sa dezactivezi si sa codifici LED-urile tu insuti). Software-ul nu suporta Raspbian Wheezy.

Specificatii:

  • Amplificatori/DAC dubli I2S pentru sunet stereo (MAX98357A)
  • 3W per canal
  • 2 terminale de difuzor de tip push-fit (ajustare prin alunecare)
  • Comutator DIP pentru selectarea modurilor combinate mono sau stereo
  • 16 pixeli LED RGB (APA102) pe 2 randuri a cate 8
  • 6 butoane cu apasare montate pe margini
  • Compatibilitate: Raspberry Pi 3B+, 3, 2, B+, A+, Zero si Zero W
  • Instalator software si plugin pentru indicatoare de volum ALSA
  • Terminatia female necesita lipire
  • Dimensiune placa: 65x30x7.5mm

Linkuri:

‚Äč

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019