Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Placa add-on Pimoroni Automation pHAT

Placa add-on Pimoroni Automation pHAT
Cod Produs: RAS-159 879
Stoc :1 buc
Pret: 64 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Sora mai mica a placii add-on Automation HAT, Pimoroni Automation pHAT iti ofera cea mai compacta solutie de control si monitorizare pentru proiectele tale, impachetand un set de caracteristici importante intr-un microcontrolor de monitorizare si automatizare. Cu un releu, canale analogice, iesiri de alimentare si intrari-tampon (toate tolerante la 24V), ai posibilitatea sa activezi o multime de functii in Raspberry Pi, simultan. Ideala pentru diferite proiecte de automatizare si smart home, cu placa pHAT poti construi propriul tau sistem inteligent de irigare pentru sera, ori programa hranitorul pentru pestii din acvariu.

Automation pHAT foloseste aceeasi librarie ca Automation HAT. De asemenea, foloseste prezenta (sau absenta) chipului driver LED SN3218 ca sa detecteze automat care placa (HAT sau pHAT) este utilizata. Exemplele de intrare, iesire si releu arata cum sa interpretezi intrarile digitale si analogice, sa comutezi iesirile On sau Off, si cum sa controlezi releul. Software-ul, insa, nu suporta Raspbian Wheezy.

Note:

 • Sarcinile iesirilor-tampon ar trebui comutate pe partea de impamantare, adica 12/24V (de la sursa) -> sarcina -> iesire -> impamantare (de la sursa)
 • Releul poate tolera pana la 2A si ar trebui comutat pe partea inalta Iesirile de amortizare pot amortiza maxim 500mA peste cele 3 iesiri, astfel ca, daca folosesti un singur canal, poti amoritza toti cei 500 de miliamperi.
 • Acuratetea ADC este de ±2%.
 • Nu se utilizeaza pentru comutarea tensiunilor de alimentare! 

Specificatii:

 • Compatibila cu Raspberry Pi 3B+, 3, 2, B+, A+, Zero si Zero W
 • Pini SPI
 • Headerul female si pinii necesita lipire

Inclus in pachet:

 1. 1 x releu 24V @ 2A (terminatii NC si NO)
 2. 3 x ADC-uri 12bit @ 0-24V (ADS1015) (acuratete ±2%)
 3. 3 x intrari-tampon tolerante la 24V
 4. 3 x iesiri de amortizare tolerante la 24V
 5. Terminatii cu surub, de 3.5mm

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019