Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Placa add-on Speaker pHAT

Placa add-on Speaker pHAT
Cod Produs: RAS-166 567
Stoc :2 buc
Pret: 65 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Speaker pHAT este o placa add-on care sustine un convertor digital-la-analogic I2S si amplificator mono, un difuzor mic de 2W si 8Ω, precum si o bara de LED-uri, toate intr-un format de mici dimensiuni. Este o solutie foarte potrivita ca sa adaugi sunet la proiectul tau Pi, iar aspectul exterior aduce cu boombox-urile anilor ‘80. Desi sunetul nu este la standarde de studio, este perfect pentru proiectele mici, distractive, la care vrei sa adaugi efecte sonore ca vorbire, notificari sau muzica usoara. De ce sa nu-l combini cu un microfon USB ca sa ai si un asistent cu activare vocala, in stilul Amazon Echo? Alta idee ar fi un API Flask simplu si posibilitatea sa trimiti notificari audio la acesta de la IFTTT cu o solicitare HTTP.

Produsul vine sub forma unui kit si va trebui sa lipesti headerul female de 40 pini, apoi sa insurubezi si sa lipesti difuzorul.

Instalatorul pus la dispozitie configureaza ALSA pentru redarea sunetului prin convertorul DAC de pe placa Speaker pHAT si instaleaza un plugin personalizat pentru afisarea nivelului de sunet de pe bara de LED-uri. Software-ul nu suporta Raspbian Wheezy.

Nota:

 • Convertorul DAC mentine cele doua canale audio pe mono, in loc sa redea un canal sau altul, insemnand ca obtii ambele canale audio ale difuzorului.
 • Dimensiunea placii asamblate (inaltimea nu include headerul female) este de 10x 65 x 30 mm, iar difuzorul masoara 6 x 40 x 20 mm.
 • Placa add-on nu se potriveste pe Pibow Coupé sau Pibow Zero datorita inaltimii difuzorului si, astfel, nu vei putea sa folosesti un radiator.
 • Este important sa folosesti patru dintre cele opt piulite incluse pentru spatierea difuzorului fata de placa de circuit. In caz contrar, daca difuzorul atinge placa de circuit, se poate degrada sunetul si chiar deteriora difuzorul.

Specificatii:

 • Convertor audio digital-la-analogic I2S cu amplificator mono de 3W (MAX98357A)
 • Iesire implicita de 0.45W/26.5dB
 • Difuzor Mylar de 2W si 8Ω
 • Orificii rutate pentru canalizarea sunetului
 • 10x LED-uri albe, bara
 • Chip driver LED SN3218
 • Compatibilitate: Raspberry Pi 3B+, 3, 2, B+, A+, Zero si Zero W
 • Headerul female si difuzorul necesita lipire (include o bucata de fir neizolat pentru lipirea difuzorului)

Inclus in pachet:

 1. 1x Placa add-on Speaker pHAT
 2. 1x Difuzor Mylar de 2W si 8Ω
 3. 2x Headere female de 20 pini
 4. 1x Fir neizolat de 24AWG si 5cm
 5. 4x Suruburi M2X8 negre, din nylon
 6. 8x Piulite M2 negre, din nylon

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019