Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Placa modul Bluetooth HM-13 cu Qwiic

Placa modul Bluetooth HM-13 cu Qwiic
Cod Produs: WIR-118 217
Stoc :1 buc
Pret: 159 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Adaugarea functionalitatii Bluetooth la proiectul tau deschide multe posibilitati insa interfata la majoritatea modulelor Bluetooth se realizeaza prin UART serial, ceea ce complica lucrurile deoarece disponibilitatea portului serial poate fi limitata, pe langa faptul ca nu este mereu sigur. Bluetooth cu Qwiic vine sa rezolve acest inconvenient prin adaugarea unei interfete I2C la modulul HM-13.

Modulul Bluetooth HM-13 de pe aceasta placa suporta atat profilul SPP (Serial Port Profile) cat si BLE (Bluetooth low-energy) prin Bluetooth 4.0. Suportul pentru BLE activeaza compatibilitatea cu orice smartphone, sau iti ofera posibilitatea sa conectezi modulul la un computer prin standardul SPP si sa-l folosesti ca poarta de date Bluetooth transparenta. Poti sa-l folosesti chiar si in mod dual, conectat la doua dispozitive simultan.

Placa vine, de asemenea, cu un microcontroler ATtiny85 cu firmware personalizat pentru adaptarea I2C la serial. Cei doi coectori Qwiic integrati permit adaugarea in serie a mai multor senzori diferiti la o dingura magistrala I2C. Nu in ultimul rand, un LED “CON” verde indica starea conexiunii - clipind la deconectare si luminand continuu in timpul conexiunii.

Aceste placi includ un buton etichetat “PAIR” (imperechere). Cand modulul este conectat, vor fi deconectate si desperecheate celelalte dispozitive. Rata binara implicita este 115200 bps. Daca apesi butonul iar modulul nu reactioneaza, sistemul trebuie alimentat ciclic.

Specificatii:

  • Conversie I2C pentru modulul serial HM-13
  • 2 conectori Qwiic
  • Microcontroler ATTiny85 preprogramat sa converteasca fluxul serial
  • Libraria Arduino cu suport complet pentru setul de comenzi AT
  • Suport pentru profilurile Bluetooth BLE si SPP
  • Antena integrata
  • Firmware v321
  • Dimensiune: 1.0 x 1.0"

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019