Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Programator SparkFun TinyFPGA

Programator SparkFun TinyFPGA
Cod Produs: PD-FPGA-04 999
Stoc :1 buc
Pret: 84 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Daca detii o placa TinyFPGA seria A (inclusiv AX2), atunci sigur vei avea nevoie de acest programator pentru ca este o punte USB-JTAG foarte simpla, creata pentru a programa fluxul de biti pe placile TinyFPGA A1 si A2. In locul unui chip de interfata USB FTDI2232, programatorul foloseste un microcontroler USB PIC16F1455 si este echipat cu un conector micro USB. Desi nu este compatibil cu chipul FTDI2232, acest PIC micro are un cost general mai mic, ceea ce scade costul partii hardware.

Programatorul TinyFPGA se potriveste la pinii JTAG ai placilor FPGA seria A. Folosind aplicatia programatorului ai posibilitatea sa programezi fisiere .jed care sunt generate de Lattice Diamond.

De notat ca vei avea nevoie de programatorul TinyFPGA doar pentru seria A de placi Tiny FPGA, nu si pentru seria B. Aceasta se datoreaza faptului ca seria B este echipata cu interfata USB.

Specificatii:

  • Punte USB-JTAG simpla
  • Echipat cu conector micro USB
  • Compatibil cu placile TinyFPGA A1 si A2

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019