Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Qwiic IMU - MPU-9250

Qwiic IMU - MPU-9250
Cod Produs: SEN-IMU-23 956
Stoc :2 buc
Pret: 185 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

MPU-9250 este o unitate inertiala de masurare utilizata la masurarea miscarii prin detectarea vitezelor de rotatie si cu ajutorul vectorului de aceleratie si directiei campului magnetic local. Cu aceste date si ceva matematica poti construi obiecte ce raspund la miscare sau controleaza miscarea. Cateva exemple ar fi un dispozitiv de urmarire a miscarii capului, un robot cu auto-echilibrare si un autopilot de aparat de zbor. Ce anume vei crea ramane la latitudinea ta.

Qwiic IMU MPU-9250 foloseste senzorul MEMS cu 9 axuri de la InvenSense si este un SIP (sistem-in-pachet) combinat, format din MPU-6500, ce combina un girocop cu 3 axuri si un accelerometru cu 3 axuri, si magnetometrul cu 3 axuri AK8963. MPU-9250 inlocuieste popularul EOL MPU-9150 si scade consumul de putere cu 44%. Conform InvenSense, “Performanta de zgomot a giroscopului este de 3 ori mai buna, iar intervalul intreg al compasului este de 4 ori mai bun decat ofertele competitive.” MPU-9250 utilizeaza ADC-uri (convertoare analogic-digital) de 16 biti pentru digitizarea celor 9 axuri, rezultand intr-o placa foarte stabila, cu 9 grade de libertate.

Placa Qwiic IMU MPU-9250 face usoara conectarea senzorului la o magistrala I2C cu adresa senzorului de 0x69 (implicit) sau 0x68 (adresa implicita este opusul adresei implicite de pe placa breakout SparkFun MPU-9250, astfel ca trebuie selectata adresa corecta in cod). In plus fata de pinii magistralei I2C, au fost expusi pinul FSYNC, de intrare pentru sincronizarea cadrelor si pinul INT, de intrerupere, configurabil prin software. Daca intentionezi sa folosesti interfata SPI optionala cu MPU-9250, atunci trebuie sa beneficiezi de placa breakout SparkFun MPU-8250 pentru ca pinul SDO nu este spart pe versiunea Qwiic. Pentru completare, poti obtine si cele doua librarii pentru acest IMU, ambele disponibile in Arduino IDE.

Libraria Arduino pentru placa breakout SparkFun MPU-9250 ofera acces direct la rezultatele senzorului, care pot fi ulterior transformate in detectie de miscare folosind algoritmii de la microcontroler. Libraria Arduino pentru DMP-ul SparkFun MPU-9250 este mai avansata si implementeaza un cod de la InvenSense care face procesarea digitala a miscarii (DMP) direct pe placa, ceea ce economiseste timp si energie pentru ca microcontrolerul tau sa indeplineasca alte sarcini.

Specificatii:

  • Conectori Qwiic pentru integrare usoara la sistemele I2C
  • Senzori de viteza unghiulara (giroscoape) X-, Y- si Z-, cu iesire digitala, ce folosesc intervale intregi, programabile de utilizator, de ±250, ±500, ±1,000 si ±2,000 grade/sec, precum si ADC-uri integrate pe 16 biti
  • Accelerometru cu 3 axuri si iesire digitala, avand intervale intregi, programabile de utilizator, de ±2g, ±4g, ±8g si ±16g, precum si ADC-uri pe 16 biti integrate
  • Senzor magnetic cu 3 axuri, cu efect Hall, monolitic, cu silicon, avand concentrator magnetic
  • Filtru giroscopic de trecere joasa, programabil digital
  • Intensitate de operare a giroscopului: 3.2mA
  • Intensitate de operare normala a accelerometrului: 450µA
  • Intensitate de operare normala a magnetometrului: 280µA la o rata de repetare de 8Hz
  • Interval de tensiune de alimentare VDD: 2.4 – 3.6V
  • Dimensiunea placii Qwiic: 1" x 1" x 0.2"

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019