Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Retras Filament Premium Robofun ABS 2.3 KG 1.75 mm - Galben

Retras Filament Premium Robofun ABS 2.3 KG  1.75 mm - Galben
Cod Produs: 3D-PRINT-127
Acest produs nu mai face parte din oferta Robofun pentru ca a aparut o versiune mai noua.
Pret: 310 RON (TVA inclus)

Filamentul premium Robofun este fabricat in Uniunea Europeana.

Filamentul ABS este elementul consumabil pentru imprimantele 3D. Este ambalat in role de 2.3 KG, filamentul avand o grosime de 1.75 mm. Fiecare rola este ambalata individual si etans in ambalaj de plastic pentru a asigura faptul ca filamentul este protejat de umezeala.

Este disponibil in diverse culori.

Wikipedia ofera mai multe informatii tehnice despre ABS. 

Tinand cont de faptul ca materialul nu se pierde in procesul de fabricatie, si de faptul ca un obiect (o bratara, sa spunem) are intre 5 si 20 de grame, o rola iti ajunge pentru 100 - 450 de obiecte. 

 

Criterii pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand iti cumperi filament:

 

- fiecare rola sa fie ambalata individual in plastic, pachetul fiind sigilat etans. Filamentul ABS absoarbe usor vaporii de apa din mediul ambiat, ceea ce conduce la probleme in print (detalii aici); o rola fara ambalaj este foarte probabil sa fi absorbit deja suficient de multa umiditate in timpul transportului astfel incat sa ai probleme in timpul printarii; in plus, simpla ei stocare la tine acasa pe o perioada mai lunga de timp va duce la o degradare treptata daca nu este protejata etans in plastic. Filamentul premium Robofun este ambalat etans (folie de plastic la interior, vidata si cu silicagel contra umezelii).

- in fiecare pachet de ABS trebuie sa existe un pachet de silica gel, avand rolul de a absorbi umiditatea. Filamentul premium Robofun are in interiorul rolei un pachet de silicagel, rola fiind ambalata etans in folie de plastic.

- rola sa aiba diametrul interior mare; o rola cu diametru interior mic face aproape imposibila utilizarea filamentului atunci cand rola este spre final (avand diametru mic, raza de infasurare a filamentului este mica, iar efortul necesar pentru intindere este mare). Filamentul premium Robofun este ambalat pe rola cu diametru mare.

- diametrul filamentului sa fie cat mai uniform. Daca diametrul variaza, cantitatea de plastic care ajunge in obiectul printat variaza, ceea ce afecteaza puternic calitatea.  Filamentul premium Robofun are o abatere de cel mult 0.05 mm, ceea ce il situeaza in gama de top din acest punct de vedere.

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019