Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Block for Intel® Edison - PWM

Block for Intel® Edison - PWM
Cod Produs: PD-INT-12 478
Stoc :1 buc
Pret: 99 RON 89 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

 

Acest Block PWM adauga 8 canale PWM pentru I2C pe placa Edison. Iesirile PWM pot fi utilizate pentru orice aplicatie PWM, dar sunt special proiectate pentru a putea comanda pana la opt motoare servo standard de tip hobby. Din acest motiv, placa are nevoie de o tensiune de alimentare independenta de tensiunea de alimentare a placii Edison. Placa Edison contine PCA9685 care are un ceas independent ce poate fi operat la 50Hz, pentru controlul servo. La aceasta frecventa, rezolutia de 12 biti a dispozitivului prevede aproximativ 200 de pasi pentru un motor servo.

PCA9685 poate fi folosit ca driver pentru LED-uri de pana la 25mA. Sase jumperii permit utilizatorului sa ataseze pana la 63  de placi la o singura placa Edison. De asemenea acesti jumperi pot fi utilizati pentru a seta adresa PCA9685, astfel incat sa se evite coliziunea cu alte adrese.

Link-uri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019