Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


RETRAS - Ludus Protoshield Motor Driver

RETRAS - Ludus Protoshield Motor Driver
Brand: Sparkfun
Cod Produs: SHL-55
Acest produs nu mai face parte din oferta Robofun pentru ca a aparut o versiune mai noua.
Pret: 129 RON 116 RON (TVA inclus)

Ludus Protoshield este un shield compatibil cu Arduino conceput pentru a face usoara conectarea motoarelor si senzorilor la placa Arduino. Fiecare shield a fost echipat cu o suprafata mica de prototipare pentru integrarea rapida a proiectelor Arduino, fara a mai fi nevoie de un breadboard separat. Trebuie doar sa asamblati ceea ce doriti in zona de prototipare si apoi sa atasati acest shield la placa Arduino.

Ludus ProtoShield include un driver de motoare H-Bridge. Acesta ii permite shield-ului sa controleze doua motoare de curent continuu, in acelasi timp, in ambele directii si sa franeze electronic. TB6612FNG H-Bridge functioneaza pana la 1.2A pe canal la 13V, ceea ce inseamna ca va putea controla o varietate de motoare hobby. Ludus ProtoShield are, de asemenea PWR si GND alaturi de pinii GPIO.

Ludus Protoshield include pini I2C pentru a se putea conecta un dispozitiv, cum ar fi un magnetometru sau un senzor 9DOF. Cu acesti senzori puteti configura un sistem de navigare de incredere.

Caracteristici:

  • Driver motor TB6612FNG H-Bridge
  • Zona de prototipare
  • Header I2C
  • Arduino R3 Layout

Link-uri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019