Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Ludus Protoshield Motor Driver Wireless

Ludus Protoshield Motor Driver Wireless
Brand: Sparkfun
Cod Produs: SHL-51 514
Stoc :2 buc
Pret: 139 RON 125 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Ludus Protoshield Wireless este un shield compatibil cu Arduino conceput pentru a face usoara conectarea motoarelor si senzorilor la placa Arduino. De asemenea, acest shield este incredibil de util pentru controlul de la distanta al robotilor mici autonomi. Tot ce trebuie sa faceti este sa atasati shield-ul la Arduino si sa conectati un XBee.

Ludus ProtoShield Wireless include un driver de motoare H-Bridge. Acesta ii permite shield-ului sa controleze doua motoare de curent continuu, in acelasi timp, in ambele directii si sa franeze electronic. TB6612FNG H-Bridge functioneaza pana la 1.2A pe canal la 13V, ceea ce inseamna ca va putea controla o varietate de motoare hobby. Ludus ProtoShield Wireless are, de asemenea PWR si GND alaturi de pinii GPIO.

Acest Ludus Protoshield include pini I2C si un socket XBee incorporat, ceea ce face acest shield perfect pentru o telecomanda pe baza de XBee. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati un modul XBee pe shield si sunteti gata sa transmiteti date wireless.

Caracteristici:

  • Driver H-Bridge TB6612FNG
  • Socket XBee
  • Header I2C
  • Arduino R3 Layout

Link-uri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019