Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Shield PowerBoost 500 - Rechargeable 5V Power

Shield PowerBoost 500 - Rechargeable 5V Power
Brand: Adafruit
Cod Produs: SHL-30 506
Stoc :2 buc
Pret: 135 RON 122 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Acest shield este compatibil cu Arduino si reprezinta o modalitate de reincarcare de dimensiuni mici, ce include un incarcator de baterie precum si un booster DC / DC.

Shield-ul este compatibil cu Arduino Uno, Duemilanove, Mega, Leonardo si Due - sau orice placa ce are pinii pozitionati ca Arduino, deoarece numai pinii GND si 5V sunt utilizati. Va rugam sa retineti ca PowerBoost nu trece prin pinii ICSP (bateria este in acel loc), asa ca, daca aveti nevoie de pinii ICSP pentru transferul de date (cum ar fi shield-ul Ethernet), va trebui sa stivuiti shield-ul PowerBoost mai sus.

Shield-ul PowerBoost poate functiona cu orice baterie litiu-ion sau litiu Polymer (de tip 3.7 V/ 4.2V). Conectati bateria si reincarcati-o prin mufa micro USB. Atunci cand deconectati Arduino de la USB sau de la alimentator, se va comuta automat pe shield power.

Convertorul boost de pe placa poate oferi cel putin 500mA curent si 1A valoare de varf. Pe placa exista o siguranta pentru protectie la supracurent protejand astfel convertorul boost si bateria.

Nota:

  • kit-ul necesita lipire
  • bateria nu este inclusa
  • este inclus un switch

Specificatii:

  • Dimensiuni: 53mm x 69mm x 2mm
  • Inaltime: 8mm
  • Greutate: 12.5 g

Link:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019