Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Retras SparkFun Block for Intel® Edison - Arduino

Retras SparkFun Block for Intel® Edison - Arduino
Cod Produs: PD-INT-07 477
Acest produs nu mai face parte din oferta Robofun pentru ca a aparut o versiune mai noua.
Pret: 128 RON (TVA inclus)
SparkFun Block for Intel® Edison - Arduino
 
 

Intel® Edison este o platforma de calcul, care va schimba modul in care te uiti la platformele embedded. Platformele Edison sunt dotate cu foarte multe facilitati. Platfoma are un microprocesor Intel Atom dual-core si include WiFI, Bluetooth LE si un conector de 70 de pini pentru a atasa o multime de shield-uri, care pot fi stivuite una peste cealalta. 

Aceasta placa are acelasi ATmega328P pe care il veti gasi pe Arduino Uno, Pro sau Pro Mini. Microcontrolerul se conecteaza la Edison prin intermediul unei interfete UART selectabile, astfel incat Edison sa poata interactiona cu Arduino printr-o interfata seriala.

Pinii GPIO sunt aranjati sub forma pinilor de la Pro Mini. Aveti posibilitatea sa conectati fire pentru a controla LED-uri, motoare, senzori sau sa conectati direct shield-uri compatibile cu Pro Mini .

 

 

Link-uri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019