Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Regulator Step-Up Pololu U3V70A de 4.5-20V 7A

Regulator Step-Up Pololu U3V70A de 4.5-20V 7A
Cod Produs: SRS-187 101
Stoc :1 buc
Pret: 80 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Acest model de voltmetru cu ridicare de tensiune si comutare sincrona genereaza eficient o tensiune de iesire cu reglaj fin, intre 4.5V si 20V, de la o tensiune de intrare de numai 2.9V, in timp ce utilizeaza un curent de intrare mare, de 8A. Regulatorul are protectie de tensiune inversa si, spre deosebire de majoritatea voltmetrelor step-up, ofera o optiune de inchidere ce intrerupe puterea la sarcina.

Regulatoarele de tip step-up, din seria U3V70x, sunt regulatoare cu comutare sincrona, de inalta eficienta si suporta intensitati mari de curent. Acestea genereaza tensiuni de iesire mai inalte din tensiuni de intrare mici, de pana la 2.9V. Regulatoarele limiteaza activ curentii de intrare instantanei la 10A iar curentul de intrare poate fi de 8A, timp de mai multe secunde, inainte de activarea protectiei termice. Curentii de intrare in jurul a 6A poti fi mentinuti timp de mai multe minute fara activarea inchiderii termice, desi performanta actuala depinde de tensiunile de intrare si de iesire, precum si de factori externi ca temperatura ambientala si circulatia aerului.

La regulatoarele cu ridicare de tensiune, curentul de iesire este egal cu curentul de intrare inmultit cu eficienta, inmultit cu raportul dintre VIN si VOUT. Astfel, cu cat  tensiunea este mai ridicata, cu atat scade curentul maxim de iesire.

Specificatii:

 • Tensiunea de intrare: 2.9 V la VOUT
 • Tensiunea de iesire: 4.5 V - 20 V (cu precizie ajustabila folosind potentiometrul )
 • Optiune de inchidere care intrerupe puterea la sarcina
 • Eficienta tipica intre 80% - 95%, in functie de tensiunea de intrare, tensiunea de iesire si sarcina
 • 10 A: curenti de intrare instantanei de pana la 10 A; curenti de intrare de pana la 8 A timp de mai multe secunde; curenti de intrare in jur de 6 - 7 A pentru durate de timp mai lungi, in functie de tensiunile de intrare si de iesire 
 • Curent de repaus mic pentru majoritatea combinatiilor de tensiuni de intrare si iesire (dar creste semnificativ, de la sub 3.5V la peste 13V)
 • Protectii integrate: protectie de tensiune inversa; protectie de scurt circuit cu recuperare la supratensiune; inchidere automata la supratemperatura; blocare la subtensiune (pragurile tipice fiind 2.4 V in cadere, 2.8 V in urcare); limitare de curent de intrare ciclu-dupa-ciclu, la 10 A
 • Dimensiune compacta: 40.6 × 15.2 × 5.5 mm
 • Greutate: 3.9 g
 • Doua orificii de montaj pentru #2 sau suruburi M2
 • Orificii mai mici pentru pini de header de 0.1″ si orificii mai mari pentru blocurile terminale, ca optiuni de conectare la placa

Linkuri:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019