Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Releu Qwiic

Releu Qwiic
Cod Produs: MOD-134 659
Stoc :2 buc
Pret: 74 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Ti-ai dorit vreodata sa controlezi ceva puternic? Ai avut vreodata nevoie sa pornesti sau sa opresti un dispozitiv de putere mare de la Arduino? Acum o poti face cu releul Qwiic pentru ca dispozitivul iti permite sa controlezi sarcini mari cu simple comenzi I2C.

Releul este perfect pentru incarcaturi inductive mari precum motoarele DC. Vine cu o adresa I2C implicita de 0x18 dar poate fi schimbata printr-o comanda simpla ca sa poti controla peste 100 de releuri Qwiic dintr-un singur loc. In plus, pe spatele placii este si un jumper de adresa. Inchizandu-l cu lipitura, vei schimba adresa cu 0x19.

Releul Qwiic vine complet asamblat si foloseste o interfata Qwiic simpla, fara sa necesite lipire ori schimbarea nivelului tensiunii. Ultima versiune a releului include multe caracteristici de siguranta noi. Izolarea la sol dintre incarcatura si controlul tensiunii joase a fost ridicata si a fost adaugat un strat de aer in jurul pinului comun. Indicatoarele dintre releu si terminalele NC/NO/COM au fost dublate pentru a creste curentul maxim la 5.5A, la 240VAC.

Daca nu te simti in siguranta sa folosesti curentul alternativ la tensiune inalta, ai ca alternativa releul IoT Power Relay, care nu este I2C dar contine ecranare ca sa previna socurile accidentale. De notat si ca, la comutarea mai multor releuri pe 3.3V, pot aparea socuri de tensiune, fiind astfel necesara alimentare externa.

Specificatii:

  • Complet asamblat
  • Interfata Qwiic. Compatibil cu orice dispozitiv qwiic
  • Imbunatatiri pe partea de siguranta

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019