Sparkfun RETRAS - Intel® Galileo Gen 2

599,00 Lei
Stoc: 0
Momentan indisponibil

Durata de livrare: In acest moment nu avem o data de sosire.

Cod Produs: ARD-09 Ai nevoie de ajutor? 0731 007 832
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (2)

 

 

 

 

 

 

Intel® Galileo Gen 2 se bazeaza pe Intel Quark SoC X1000, un sistem de clasa Intel Pentium® pe un cip (SoC). Este prima placa bazata pe arhitectura Intel proiectata pentru a fi compatibila din punct de vedere hardware si software cu pinii de pe shield-urile pentru Arduino Uno R3.

Spre deosebire de Arduino, placa Galileo are mai multe porturi I/O standard pentru PC si caracteristici pentru a-si extinde utilizarea si capacitatile. Galileo include un slot complet mini-PCI Express, port Ethernet 100Mb, slot micro-SD, header USB TTL UART, port USB Host, port USB Client si 8 MByte NOR flash.

Nota: Cablul micro USB nu este inclus.

Include:

  • 1x Placa Intel® Galileo Gen 2
  • 1x “Universal” 5V Wall Wart

Specificatii:

  • Intel® procesor cerere Quark ™ SoC X1000, un 32-bit, single-core, cu un singur fir, Intel® Pentium® set de instructiuni procesor arhitectura (ISA) compatibil, care functioneaza la viteze de 400 MHz.
  • Suport pentru o gama larga de standard pentru industrie I / O interfete, inclusiv un slot de dimensiuni mini-PCI Express, 100 Mb portul Ethernet, slot microSD, port USB host si portul USB client.
  • 256 MB DDR3, 512 kb SRAM incorporat, 8 MB NOR Flash, iar 8 kb standard, EEPROM de pe bord, plus suport pentru card microSD de pana la 32 GB.
  • Hardware si compatibilitate  cu o gama larga de shield-uri Arduino Uno R3.
  • Programabila prin mediul de dezvoltare Arduino  (IDE).
  • Suport pentru Yocto 1.4.

Link-uri:

Ion,

Mai da prompti mai sunteti...:) Yocto este o colecție de utilitare, metadate și șabloane ce permit construirea/compilarea distribuțiilor de Linux pentru platforme embedded. Acest proiect este dezvoltat de Linux Foundation și condus de către Richard Purdie. Proiectul Yocto se adresează atât utilizatorilor experimentați cât și utilizatorilor noi. Pentru utilizatorii experimentați, Yocto oferă posibilitatea de a crea distribuții personalizate pornind de la 0 sau de la imagini scheletice. Utilizatorii noi au la dispoziție o serie de exemple și un kernel ce poate fi folosit ca punct de pornire. De asemenea, aceste imagini de bază sunt disponibile pentru diferite platforme: ARM, PPC, MIPS, x86 etc. Pentru a-și ajuta utilizatorii, Yocto vine cu o serie de aplicații: un sistem de build numit Bitbake, o interfață grafică numită Hob, un plug-in de Eclipse ce permite lucrul într-un IDE și o documentație. Sursele Yocto pot fi găsite în repository-ul de la adresa http://git.yoctoproject.org/cgit/cgit.cgi/poky.

Raspunde

A fost util acest review?

Ion Stefanache,

CE inseamna ca are suport pentru Yocto 1.4 ?

Raspunde

A fost util acest review?

Scrie un review


Suport clienti Magazinul este deschis luni - vineri, intre orele 11:00 si 17:00.

0731 007 832 contact@robofun.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!