Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Scanner laser de raza lunga RPLIDAR A2M8 360°

Scanner laser de raza lunga RPLIDAR A2M8 360°
Cod Produs: SEN-LAS-06 155
Stoc :1 buc
Pret: 2,030 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

RPLIDAR A2 face parte din generatia urmatoare de sisteme LIDAR 2D 360 grade. Fiecare RPLIDAR A2 poate prelua pana la 8000 de mostre de raza laser pe secunda datorita vitezei mari de rotatie. Sistemul integrat poate realiza scanari 2D la 360 de grade intr-o raza de 12 metri (18m cu o mica ajustare de firmware). In plus, informatia cloud 2D poate fi utilizata in cartografiere, localizare si modelarea obiectelor/mediului.

Modelul RPLIDAR A2M8 consista dintr-un miez de scanare si componente mecanice care fac miezul sa se roteasca la viteza mare. La functionarea normala, scanerul se roteste si scaneaza in sensul acelor de ceasornic, informatia scanata putand fi obtinuta prin interfata de comunicare a RPLIDAR. Poti sa controlezi pornirea, oprirea si viteza de rotatie a motorului prin PWM. Frecventa de scanare tipica a scannerului laser RPLIDAR A2 360° este de 10Hz (600rpm), cu frecventa de scanare ajustabila in intervalul 5-15Hz, in functie de necesitatile utilizatorului.

RPLIDAR A2 adopta un sistem de masurare cu triangulare a laserului dezvoltat de SLAMTEC, care face ca RPLIDAR A2M8 sa aiba o performanta excelenta in multe medii interioare si exterioare, fara expunere directa la soare. De asemenea, inainte de a parasi fabrica, fiecare RPLIDAR A2 trece teste stricte pentru ca puterea laserului sa corespunda standardelor FDA Clasa I.

Specificatii:

  • Raza: 0.15 - 12m
  • Acuratetea distantei: ~1%
  • Rezolutia unghiulara: ~0.9°
  • Frecventa de masurare: 2000-8000Hz
  • Frecventa de scanare: 5-15 rotatii pe secunda

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019