Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Senzor de presiune Qwiic, SparkX LPS25HB

Senzor de presiune Qwiic, SparkX LPS25HB
Cod Produs: SEN-VRM-51 90
Stoc :2 buc
Pret: 72 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Modelul LPS25HB de la SparkFun este un senzor de presiune absolut, adica foloseste un vid intern ca referinta. Senzorii de presiune absoluti sunt utilizati, de obicei, ca altimetre, dar ii poti intalni si in alte tipuri de aplicatii, cum ar fi la senzorul pentru degetul robotului. Poti folosi acest senzor ca sa informezi autopilotul unei drone despre altitudine, sa faci o statie meteo personala, sau chiar sa testezi functiile plamanilor cuiva. Ca parte a sistemului Qwiic, iti permite sa adaugi si alte capacitati, cum ar fi logarea de date.

LPS25HB este cea mai noua versiune a modelului LPS25H de la STMicroelectronics, si foloseste cea mai mare gama de presiuni de detectare (de la 26 kPa la 126 kPa), avand o precizie foarte inalta (de pana la 1Pa RMS, echivaland cu aproximativ 8cm de aer la nivelul marii).

Alte caracteristici includ frecventa de actualizare de 25Hz si rezistenta la aproape 2.5 MPa suprapresiune. Mai mult, senzorul vine intr-un pachet atragator, IC, din plastic, inlocuind carcasa metalica standard. In plus fata de conectorii Qwiic, acest breakout expune liniile I2C si SPI sub forma unor conexiuni placate prin gaura (PTH) de fiecare parte. Accesul SPI permite o comunicare mai rapida cu senzorul, de pana la 10MHz.

Specificatii:

  • Gama de presiune absoluta: 260hPa-1260hPa
  • Mod de rezolutie inalta: 0.01 hPa RMS la 24 biti
  • Sigur pana la 20x presiunea de masurare maxima
  • Senzor de temperatura de 16 biti intern
  • Frecvente iesire: 1, 7, 12.5 si 25 Hz
  • Operare la 3.3V
  • Consum de curent de 4 uA in modul de rezolutie joasa (dupa indepartarea LED-ului de putere)

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019