Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Senzor spectroscopie SparkFun Triad AS7265x (Qwiic)

Senzor spectroscopie SparkFun Triad AS7265x (Qwiic)
Cod Produs: SEN-LUM-27 307
Stoc :3 buc
Pret: 378 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Senzorul de spectroscopie SparkFun Triad este un modul puternic de inspectare optica ce combina trei senzori AS7265x de spectru si LED-uri vizibile de UV si IR pentru iluminarea si testarea diferitelor suprafete pentru spectroscopia luminii. Triad este format din senzorii AS72651, AS72652 si AS72653, putand detecta lumina de la 410nm (UV) la 940nm (IR). In plus, pot fi masurate 18 frecvente de lumina individuale cu precizie de pana la 28.6 nW/cm2 si acuratete de +/-12%.

Folosind sistemul Qwiic, nu trebuie sa lipesti nimic ca sa faci conexiunea la restul sistemului. Cu toate astea, daca vrei sa folosesti o placa breadboard, te poti folosi de pinii de spatiere 0.1”.

Senzorul de spectroscopie SparkFun Triad comunica, implicit, prin I2C, ori serial, la 115200bps. Interfata pentru comunicarea seriala foloseste un set de comenzi AT.

Ce anume poti face cu spectroscopia luminii? Ei bine, este un domeniu de studiu impresionant, iar SparkFun Triad iti aduce ceea ce, in trecut, era un echipament inaccesibil si costisitor. AS7265x nu trebuie confundat cu spectrometrele de fotoni complexe, dar matricea de senzori iti ofera, totusi, posibilitatea sa masori si sa evaluezi felul in care materiale diferite absorb si reflecta 18 frecvente diferite de lumina.

Specificatii:

  • Interfata selectabila: I2C ori Serial (115200bps)
  • 18 frecvente de lumina, de la 410nm la 940nm
  • 28.6 nW/cm2 per numarare
  • Acuratete de +/-12%
  • LED-uri de 405nm UV, 5700k alb si 875nm IR integrate
  • Control software pentru fiecare LED, precum si controlul curentului
  • Bec extern optional sau controlul iluminarii
  • Programat cu ultima versiune de firmware de la AMS

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019