Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Breakout SparkFun VR IMU BNO080 (Qwiic)

Breakout SparkFun VR IMU BNO080 (Qwiic)
Cod Produs: SEN-IMU-22 14
Stoc :1 buc
Pret: 149 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Placa breakout SparkFun VR IMU este o solutie accesibila pentru folosirea tehnologiei realitatii virtuale, la baza careia, in acest caz, sta Bosch BNO080, un SiP cu 3 axe ce combina un accelerometru, un girometru si un magnetometru, impreuna cu un procesor ARM Cortex M0+ de 32 biti. Unitatea de masurare inertiala BNP080 ofera cu precizie directia vectorului in timpul miscarii de rotatie, util in realitatea virtuala si in alte aplicatii de directie, cu o eroare de rotatie statica de 2 grade sau mai putin. Unitatea de masurare inertiala (IMU) pentru realitatea virtuala (VR) combina toate datele de la senzor si le reajusteaza intr-o informatie IMU corecta. Este perfect pentru orice proiect in care trebuie sa detectezi orientarea si miscarea.

Aceasta placa breakout IMU a fost echipata si cu doi conectori I2C Qwiic pentru a inlesni interfatarea cu packetul QFN. Face parte din sistemul de conectare Qwiic de la SparkFun, astfel ca nu va trebui sa lipesti nimic ca sa-ti dai seama cum functioneaza elementele. Totusi, daca vrei sa folosesti o placa breadboard, ai pinii cu spatiere de 0.1 inci.

BNO080 a fost creata pentru telefoanele celulare cu Android si suporta toate calculele necesare pentru ochelarii de realitate virtuala atunci cand folosesti numai telefonul tau mobil. Senzorul este destul de puternic si vine si o interfata complexa. Multumita jumperelor cu lipire de pe placa, poti alege una dintre cele doua adrese I2C, dar daca aceasta nu este prima ta alegere de comunicare, senzorul poate comunica si prin SPI sau UART. Libraria bazata pe I2C ofera si rezultatele vectorului de rotatie, acceleratie, girometru si magnetometru, precum si numararea pasilor, clasificarea activitatilor (de exemplu, cand mergi pe bicicleta) si calibrare.

De notat ca acesta este acelasi VR IMU de inalta precizie produs de SparkX, si nu versiunea anterioara ce nu avea cristalul de 32kHz.

Specificatii:

 • Tensiunea de operare: 1.65V - 3.6V
 • I2C (implicit): pana la 400kHz
 • SPI: pana la 3MHz
 • UART: 3Mbps
 • Vector la rotatie: Eroare dinamica: 3.5°; Eroare statica: 2.0°
 • Vector la rotatie de joc: Eroare dinamica: 2.5°; Eroare statica: 1.5°; Pozitia in deriva: 0.5° / min
 • Vector geometric la rotatie: Eroare de rotatie dinamica: 4.5°; Eroare de rotatie statica: 3.0°;
 • Eroare gravitationala de unghi: 1.5°
 • Acuratete de accelerare liniara: 0.35m/s2
 • Acuratete accelerometru: 0.3m/s2
 • Acuratete giroscop: 3.1° / sec
 • Acuratete magnetometru: 1.4µT
 • 2x porturi de conectare Qwiic

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019