Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Shield dublu-canal TB9051FTG driver motor pentru Arduino

Shield dublu-canal TB9051FTG driver motor pentru Arduino
Cod Produs: MCN-DRV-96 475
Stoc :2 buc
Pret: 94 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Acest shield driver de motor si libraria Arduino corespunzatoare inlesnesc controlul a doua motoare DC cu perii, bidirectionale, folosind o placa Arduino sau un model compatibil. Placa are o pereche de drivere de motor Toshiba TB9051FTG care opereaza intre 4.5-28V si livreaza pana la 2.6A curent continuu per canal, incluzand circuitul de detectie a curentului, protectie polaritate inversa si porti logice pentru reducerea numarului necesar de pini I/O. Driverele limiteaza automat curentul de varf la aproximativ 5A timp de cateva secunde in aplicatii comune pana la activarea protectiei termice.

Acest driver versatil de motor este destinat multor tipuri de utilizatori, de la incepatorii care vor doar o solutie plug-and-play pentru Arduino (si sunt multumiti sa lipeasca putin), la avansatii care vor o versiune cu scop general si doua canale pentru placi microcontroler, in afara mediului Arduino. Harta pinilor Arduino poate fi personalizata daca varianta implicita nu convine, iar liniile de control simplificate ale TB9051FTG sunt pe partea stanga a placii, oferind un punct de interfata convenabil pentru alte placi microcontroler.

Versatilitatea si optiunea de alimentare Arduino de la shield, fie direct sau printr-un regulator adaugat, diferentiaza aceasta placa de shieldurile de motor competitive. Placa vine cu toate componentele SMD, inclusiv cele doua circuite TB9051. Headerele Arduino stivuibile si blocurile terminale pentru conectarea motoarelor si alimentarea acestora sunt incluse dar nu sunt lipite.

Specificatii:

 • Driver motor H-bridge dublu-canal sub forma unui shield Arduino
 • Gama larga de tensiune de operare: 4.5 V - 28 V
 • Curent de iesire: pana la 2.6 A continuu (5 A varf) per motor
 • Intreruperea automata a curentului previne supraincalzirea prin reducerea puterii in locul opririi bruste
 • Operarea PWM pana la 20 kHz, adica ultrasonic, reduce zgomotul motorului
 • Tensiunea de iesire la detectia curentului este proportionala cu curentul la motor (aprox. 500 mV/A; activ numai in timpul conducerii H-bridge)
 • LED-urile indicatoare pentru motor arata starea iesirilor chiar si atunci cand nu este conectat niciun motor
 • Poate fi utilizat cu un Arduino sau o placa compatibila Arduino (prin headerele de shield stivuibile) sau cu alte placi microcontroler (prin headerul de 0.1 inch de-a lungul partii din stanga)
 • Cand este folosit drept shield, alimentatorul motorului poate fi utilizat optional si pentru alimentarea bazei Arduino, fie direct sau printr-un regulator adaugat
 • Harta pinilor Arduino poate fi personalizata in cazul in care varianta implicita nu convine
 • Libraria Arduino te ajuta sa incepi proiectul cu aceasta placa drept shield driver motor
 • Punctele de acces secundare pentru majoritatea pinilor Arduino se afla toate pe grila de 0.1 inch
 • Zona de impamantare expusa, pentru lipire, se afla sub fiecare driver IC din partea inferioara a PCB
 • Protectie tensiune inversa la alimentarea motorului
 • Drivere puternice: operare tranzitorie (< 500 ms) pana la 40 V; deconectare la subtensiune si protectie de supracurent/scurt-circuit si supratemperatura; rezultatele de eroare active-joase indica supracurentul, supratemperatura, subtensiunea sau conditiile de supratensiune VCC pentru fiecare driver

Linkuri:

Linkuri recomandate:

 

 

 

 

 

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019