Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Shield wireless SparkFun pentru driver de motor

Shield wireless SparkFun pentru driver de motor
Cod Produs: SHL-119 598
Stoc :2 buc
Pret: 99 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

Shieldul wireless pentru driver de motor, de la SparkFun, te ajuta sa conectezi mai usor motoarele, senzorii si alte componente la proiectul tau Arduino. Driverul de motor Toshiba TB6612FNG H-Bridge este cel care permite shield-ului sa controleze simultan doua motoare DC, atat CW cat si CCW, si sa franeze electronic.

TB6612FNG H-Bridge a fost evaluat la maxim 1.2A per canal, la 13V, ceea ce inseamna ca suporta o varietate destul de mare de motoare hobby de diferite puteri. Fiecare pin GPIO este plasat pe un header auxiliar cu PWR si GND pentru a permite conectarea usoara a dispozitivelor cu un cablu auxiliar de 3 pini. Folosind comutatoarele glisante de pe placa, puterea motorului si sina de putere servo pot fi conectate la tensiunea reglata de la Arduino, VIN, sau la o sursa de alimentare complet separata si atasata la mufa cilindrica a shielduluii. Datorita acestei caracteristici, shieldul wireless de la SparkFun este ideal pentru conectarea mai multor elemente auxiliare atunci cand ai nevoie de mai mult de 5V in proiectul tau de robotica.

Shieldul vine si cu o diagrama I2C si soclu XBee integrat pentru control la distanta. Trebuie doar sa conectezi modulul XBee la soclul de pe shield si ai pregatit sistemul de control la distanta al unui vehicul de teren sau unui robotel autonom.

Specificatii:

  • Driver de motor TB6612FNG H-Bridge
  • Soclu XBee
  • Header I2C
  • Configuratie Arduino R3

Linkuri:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019