Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


PowerBoost 500 Basic - 5V USB Boost @ 500mA from 1.8V+

PowerBoost 500 Basic - 5V USB Boost @ 500mA from 1.8V+
Brand: Adafruit
Cod Produs: SRS-21 291
Stoc :1 buc
Pret: 59 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

PowerBoost 500 contine TPS61090 un convertor boost de la TI. Acest chip detecteaza nivelul scazut al bateriei, are comutator intern 2A, conversie sincrona, eficienta excelenta si functionare la inalta frecventa - 700KHz.
Specificatii:

  • Operatie sincrona inseamna ca puteti deconecta de iesire complet prin conectareaINPIN capabil la sol. Acest lucru va opri complet iesirea
  • Comutator intern 2A (~ varf 2.5A limitarea) inseamna ca puteti obtine500mA+ Pornind de la 1.8V.750mA+ De la 2 NiMHsau Bateriile alcaline, si cel putin1000mA de la o 3.7V LiPoly / acumulator LiIonsau 3 NiMH / Alcalii.
  • LED indicator de baterie scazutaaprinde rosu atunci cand tensiunea golurilor de mai jos 3.2V, optimizat pentru cele mai comune utilizarea LiPo / LiIon utilizare a bateriei
  • Bord 500mA taxa cursului"Apple / iOS"rezistente de date. Solder in conectorul USB inclus si va puteti conecta la orice iPhone sau iPod pentru rata de taxa de 500mA. Nu a sugerat pentru iPad (care are nevoie intr-adevar rata de incarcare 1A).
  • Breakout completa de baterie in, ace de control si in putere
  • 90%+ Eficientei operationalein cele mai multe cazuri (a se vedea fisa tehnica pentru grafice de eficienta), si nivelul de repaus curent: 5mA cand este activat si LED-ul de alimentare este pornit, 20uA cand dezactivat (putere si LED batt scazut sunt oprite)

Mare pentru alimentarea robot, proiect Arduino, cu un singur bord calculator, cum ar fi Raspberry Pi sau BeagleBone! Fiecare comanda are un PCB complet asamblat si testat si un USB liber Ajack. Daca sunteti alimenta proiectul de la USB, lipire USB O priza la (o sarcina de lipire 3 minute).Daca doriti sa utilizati un bloc terminal, ridica un bloc 2pin 3.5mm aicisi de lipire la locul de iesire in cazul in care mufa USB ar merge. Sau donNu lipi nimic timp de un pachet de putere mai compact.

Caracteristici:

  • Dimensiuni: 8mm x 22mm x 2mm
  • Inaltime cu JST: 7mm
  • Greutate: 3g

Link:

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2019