Categorii
   Comanda Direct Furnizor
   Consultanta Tehnica
   Ticket Garantie
   Problema Livrare
   Retur Produse
   Feedback
   Verifica Status


Carte - Arduino pentru Incepatori - limba romana

Carte - Arduino pentru Incepatori - limba romana
Cod Produs: CAR-01
Stoc :187 buc
Pret: 35 RON (TVA inclus)
Cantitate:  

   Prima carte despre Arduino in limba romana. Cartea este gandita special pentru incepatori care nu au mai folosit niciodata placa Arduino. Contine 246 de pagini.

Prima parte a cartii descrie pe larg modul de utilizare al placii Arduino, diverse moduri de comunicare intre Arduino si senzori, si alte concepte generale care te vor ajuta sa intelegi mai bine utilizarea Arduino.

A doua parte a cartii descrie pe larg modul de utilizare a 60 de senzori, impreuna cu Arduino. Cateva exemple de produse din ecosistemul Arduino tratate in aceasta parte a cartii : ADXL335, ADXL345, BMA180, MMA4852Q, MQ3, senzori de forta, 6DOF, 9DOF, BMP085SHT15, DHT22, MLX90614, TMP102, intreaga gama de componente brick, Ethernet Shield, Wifly Shield, MP3 shields, LCD-uri clasice si pe I2C, servomotoare

A treia parte a cartii contine 20 de proiecte complete folosind platforma Arduino. Cateva exemple, de la simplu spre complex : semafor cu trei led-uri brick, lampa de veghe, in ritmul muzicii, termometru in bile de ping-pong, stocarea online a datelor culese de Arduino, folosind Google Docs, Leonardo ca tastatura si mouse, logare date in Excel, mouse cu manusa si accelerometru, harpa cu lase, tobe cu Arduino, accelerometru pentru automobil, cum sa faci o floare sa te traga de maneca atunci cand ai uitat sa o uzi.

Cuprinsul complet al cartii este mai jos.

 

 

 

 

Descarca in format PDF paginile 1-30 din carte (gratuit)

 

Descarca in format PDF  'Mouse cu Arduino Leonardo' (gratuit)

 

 

Scrie un review / pune o intrebare in zona de mai jos.

Intrebarea / review-ul tau va fi publicata pe site in cel mai scurt timp posibil (pe langa intrebarile scrise de clienti, cu acest formular mai interactioneaza si unii boti si servicii de spam automate care incearca sa ne vanda Viagra, postari pe care este necesar sa le filtram manual :)
.

Numele tau


Adresa ta de email (nu o vom face publica, nu va fi publicata nicaieri pe site)


Intrebarea / review-ul tau

Rating: Bad           Good


Introdu codul in caseta de mai jos:Robofun © 2018